Lindegaard valgt til Uniteds mål

Anders Lindegaard valgt fra start til storkampen mod Liverpool - og ser dermed ud til at være nyt førstevalg i Manchester United.

Foto: AP
Foto: AP

23. sep 14:30 Liverpool - Manchester United

Premier LeagueStadion: Anfield, England Dommer: Mark, Halsey
Liverpool
1
2
Slut
Manchester United

Eksperterne har været i tvivl - men nu ser det ud til, at Sir Alex Ferguson har besluttet sig for, hvem han lige nu stoler mest på i United-målet.

Anders Lindegaard er i hvert fald valgt til startopstillingen i dagens storkamp i Liverpool - og dermed tyder meget på, at Anders Lindegaard er tæt på at kunne kalde sig førstevalg i Manchester United.

Eller rettere så tæt på, som man kan komme. Alex Ferguson har gjort det klart, at han vil rotere mellem De Gea og Lindegaard, og danskerens konkurrent var da også valgt til startopstillingen i denne uges Champions League-opgør mod Galatasaray.

Følg kampen live herover

Men i den fysisk krævende Premier League har den spanske splejs været presset, og efter han så skidt ud i en kamp mod Fulham, har Anders Lindegaard været førstevalget i den hjemlige liga. Og når Lindegaard vælges til et opgør mod rivalerne, er der vist ingen tvivl om, at Ferguson for alvor tror på den danske landsholdskeeper.

Lindegaard har stået de to seneste kampe i Premier League - 3-2 sejren over Southampton og igen i 4-0 sejren over Wigan. En kamp, Anders Lindegaard iøvrigt betegnede som sin bedste på Old Trafford.

Se også: Lindegaard: Derfor var det min bedste kamp

De britiske aviser har været uenige om, hvem man kunne forvente i United-målet fra første fløjt. Telegraph gættede på danskeren, mens Manchester Evening News og Guardian regnede med at Ferguson ville vælge De Gea, der stod en fin kamp mod Galatasaray.

Alex Ferguson har desuden overrasket ved ikke at have den normale anfører, Nemanja Vidic, med fra start. Han bliver tilsyneladende sparet.

For Liverpool er Daniel Agger helt som ventet med i centerforsvaret.

Før dagens kamp mellem Liverpool og Manchester United markeres de 96 dødsofre for Hillsborough-katastrofen.

Liverpools startopstilling: Reina, Kelly, Agger, Skrtel, Johnson, Allen, Gerrard, Shelvey, Borini, Sterling, Suarez.

Manchester Uniteds startopstilling: Lindegaard, Rafael, Evans, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Nani, Kagawa, Van Persie

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Ronnie Schwartz: Vil gerne tilbage på niveau
Choknederlag: Liverpools super-stime stoppet af Swansea
Juventus vandt knebent mod Genoa
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen