Lindegaard: Derfor var det min bedste kamp

Fynboen er stolt af sin indsats i 4-0 sejren over Wigan – og drømmer nu for alvor om at høre Champions League-hymnen som spiller

Lindegaard er i knivskarp kamp med David de Gea (Foto: Matthew Ashton/Corbis)
Lindegaard er i knivskarp kamp med David de Gea (Foto: Matthew Ashton/Corbis)

Anders Lindegaard og David de Gea snurrer rundt i Alex Fergusons svingdør for tiden, og ingen aner, om den gamle manager virkelig anser de to for at være reelt sidestillede dette efterår.

De Gea spillede Champions League i midtugen – Anders Lindegaard fik lov at spille fuld skrald i 4-0 sejren over Wigan sidste lørdag.

- Personligt var det min bedste kamp på Old Trafford. Det siger nok mere om, hvor lidt jeg ellers har haft at lave, end hvor travlt jeg havde det i lørdags. Men ikke desto mindre kommer man ikke uden om, at en målmand er hjørnestenen i at holde en stabil defensiv.

Se mere:

Foto: AP Premier League - 17. sep. 2012 - kl. 09:42 Lindegaard jubler: Min bedste kamp

- Via kommunikation og udstråling kan man sprede sikkerhed og ro omkring sig. En ekstremt undervurderet evne for målmænd og en evne, der sjældent lægges mærke til blandt fans og eksperter, skriver Anders Lindegaard i sin klumme på betfair.com.

Anders Lindegaard har naturligvis også bemærket, at Sir Alex for nylig evaluerede fynboen i al offentlighed med bemærkninger om, at danskeren havde virket nervøs og usikker – specielt i spillet med fødderne.

Af samme grund er Anders Lindegaard selvfølgelig super tilfreds med at have holdt endnu et clean sheet for United – og han drømmer om endelig at få lov til at høre Champions League-hymnen som part i start-elleveren:

Se også:

Se også: Ferguson bør vælge Lindegaard

- Prestigen er enorm, og at gå ind på Old Trafford som United-spiller til Champions League-hymnen er noget nær det ultimative at opleve som fodboldspiller. Et privilegium, jeg endnu ikke selv har erfaret, men ikke tvivler på, jeg nok skal komme til at opleve, skriver en vanligt selvsikker Anders Lindegaard.

Den kokke-kyndige målmand har også forstand på grydeskeer og afslører, at han ud over de hede fodbold-drømme også har haft en mere jordnær æblekage i ovnen.

- Men Missé brokker sig over, jeg har glemt at købe vaniljesauce…

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Ronnie Schwartz: Vil gerne tilbage på niveau
Choknederlag: Liverpools super-stime stoppet af Swansea
Juventus vandt knebent mod Genoa
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen