Barca-stjerne: Kom ned til mig, Agger

Javier Mascharano vil meget gerne spille samen med Daniel Agger igen

Hvis Daniel Agger kommer ned til Javier Mascherano og Barcelona, kommer han formentlig til at vinde flere trofæer. Her er det trofæet for den spanske pokalturnering, Mascherano slæber rundt på. (Foto: AP)
Hvis Daniel Agger kommer ned til Javier Mascherano og Barcelona, kommer han formentlig til at vinde flere trofæer. Her er det trofæet for den spanske pokalturnering, Mascherano slæber rundt på. (Foto: AP)

GÖTEBORG (ekstrabladet.dk) - Daniel Agger er en fantastisk spiller, som jeg nød at spille samen med i tre år i Liverpool.

- Han er en teknisk meget dygtig forsvarsspiller, der er god med bolden og til at at drive spillet frem, siger Javier Mascherano til ekstrabladet.dk.

Se også: Liverpool åbner døren for Agger-salg

Liverpool-manager Brendan Rodgers sagde tidlgiere i dag, at Daniel Agger er til salg, hvis nogen vil betale prisen.

- Alle spillere har sin pris. Daniel er en topspiller. Han elsker denne klub. Men du kan aldrig sige aldrig, som Brendan Rodgers sagde lidt kryptisk til de fremmødte journalister på pressemødet.

Manchester City og Barcelona er de to klubber, som har været bragt i spil om danskeren.

Og den argentinske landsholdsspiller så meget gerne, at han kunne blive holdkammerat med Daniel Agger i FC Barcelona, men Mascherano ved også, at den beslutning ikke er op til ham.

- Jeg vil meget gerne spille samen med Agger igen. Han er ikke kun en dygtig fodboldspiler, jeg kan også rigtig godt lide ham som person.

- Men det er ikke op til mig. Det er op til træneren (Tito Vilanova, red.), om han vil hente Agger til Barcelona, lyder det fra Javier Mascherano, der sammen med resten af holdkammeraterne møder Manchester United i en træningskamp i aften.

Se også: City byder på Agger igen

Det er en kamp, som hele Barcelona-mandskabet ser frem til, men for Mascherano er det ikke kun fordi, at det altid er spændende at møde Manchester United. Til lige præcis denne kamp er argentineren nemlig også ganske nysgerrig på grund af en bestemt United-spiller.

- Shinji Kagawa er et rigtig spændende indkøb, som jeg glæder mig meget til at opleve og stå over for.

Kampen mellem FC Barcelona og Manchester United vises på svensk TV4 fra klokken 20 i aften.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen