Laudrup i ny rekordhandel

- Laudrup var mit idol, da jeg var ung, siger Pablo Hernandez, der bliver Swanseas dyreste spiller nogensinde med en pris på 52 mio. kr.

Pablo Hernandez har været fast mand i Valencia, siden han vendte tilbage fra lejeopholdet i Getafe under Michael Laudrup i 2007-08. (Foto: AP/Jon Super)
Pablo Hernandez har været fast mand i Valencia, siden han vendte tilbage fra lejeopholdet i Getafe under Michael Laudrup i 2007-08. (Foto: AP/Jon Super)

Michael Laudrup har slået alle købsrekorder i Swansea, da han fredag aften endegyldigt fik papir på kantspilleren Pablo Hernandez.

Den danske Swansea-manager måtte nemlig hive 5,55 mio. pund, svarende til 52 mio. kr., op fra Swansea-kontoen for at hente den 27-årige spanier til klubben fra Valencia, og han bliver dermed det dyreste indkøb i klubbens historie. Men dog blot 50.000 pund dyrere end Ki Sung-Yueng, der for nylig blev købt i Celtic.

Læs også:

Se også: Laudrup bekræfter dobbelthandel

Men der var penge i overskud til indkøb efter salgene af Joe Allen til Liverpool og Scott Sinclair til Manchester City.

- Jeg er lykkelig for at blive Swansea-spiller. Det var mit mål, lige så snart jeg hørte om interessen. Der var tilbud fra andre klubber, men dette var klubben, jeg ville skifte til. Jeg vil gerne takke klubben og Michael Laudrup for at få mig til at føle mig som en meget vigtig spiller. Nu vil jeg betale tilbage på den tro på banen, siger Pablo Hernadez, der troskyldigt erklærer sig imponeret af holdets sæsonstart:

Læs også:

Se også: Laudrup dropper hollandsk fløj-komet

- Det var et godt hold i fjor, og det ser endnu bedre ud i år. Jeg så kampen mod West Ham på tv i sidste uge, og de spillede noget god fodbold. Jeg kunne også godt lide atmosfæren. Fansene er gode, og sammen med Michael Laudrups tilstedeværelse bliver det til en spændende pakke, siger Hernandez.

- MIchael var mit idol, da jeg var ung. Så var jeg heldig nok at spille under ham i Getafe. Jeg var en ung spiller og lærte en masse af ham. Han gav mig selvtillid, og jeg har meget at takke ham for. Nu vil jeg betale ham tilbage, for han var meget vigtig for min karriere, siger Pablo Hernandez.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen