Laudrup kan gøre det onde ved Arsenal

En måske kikset handel mellem Swansea og Manchester City kan komme til at gøre ondt på Arsenal

Theo Walcott kan være på vej til Manchester City. (Foto: AP)
Theo Walcott kan være på vej til Manchester City. (Foto: AP)

Michael Laudrup er kommet fra start som lyn og torden som manager for Swansea i Premier League. Tre sejre, to i ligaen og en enkelt i den lille pokalturnering over Barnsley i aftes.

Og nu kan Laudrup også få en mindre hovedrolle i det transferdrama og næsten utålelige forhold, der har udviklet sig mellem Arsenal og Manchester City, siden oliemilliarderne pludselig væltede ind i den blå del af Manchester.

City har lokket flere Arsenal-stjerner til klubben med Adebayor og Samir Nasri i spidsen, de prøvede også med Robin van Persie og nu er turen kommet til Theo Walcott.

Læs også:

Se også: Italienske storklubber slås om Bendtner

Og at Manchester City vil prøve at hente Theo Walcott er Michael Laudrup og Swansea ikke helt uskyldige i. Den walisiske klub har nemlig valgt at afvise Citys bud på fløjspilleren Scott Sinclair. Det lignede ellers en sikkerhed, at Sinclair skulle skifte til City efter at have afvist at forlænge sin kontrakt med Swansea. Men lige nu er der ikke et skifte i syne.

- Det har trukket lidt ud, men hvis de (Manchester City, red,) virkelig havde været interesseret i at købe Scott Sinclair, havde de nok behandlet hele handlen lidt smartere - men det er deres sag, siger Swanseas bestyrelsesformand Huw Jenkins til The Sun.

Se mere:

Se også: City-skifte smuldrer for Laudrups stjerne

Ligesom Scott Sinclair er Theo Walcott gået ind i det sidste år af sin kontrakt, og ligesom med Scott Sinclair kan Theo Walcott ikke blive enige med Arsenal om en forlængelse. Derfor har de engelske mestre fra Manchester City nu smidt et bud på 110 mio. kr. på bordet for fløjspilleren.

Rygterne i England siger, at Theo Walcott vil vinde trofæer, og at han ikke er overbevist om, at han kommer til at vinde dem med Arsenal. Derfor kan Arsenal blive 'nødt' til at sælge - medmindre de vil lade den engelske landsholdsspiller smutte gratis næste år.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Karantæner - hvem er ude?
Spændende nyt fra Horsens: Ny spiller inden for 72 timer
Top 10: Premier Leagues driblekonger
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen