Joachim Boldsen klar til operation

AG Københavns forsvarsklippe skal måske en tur under kniven

Joachim Boldsen kan stå overfor en operation. (Foto: Lars Poulsen)
Joachim Boldsen kan stå overfor en operation. (Foto: Lars Poulsen)

Joachim Boldsen risikerer en tur under kniven, før hans helt eller delvis overrevne ledbånd i underbenet begynder at gro ordentligt sammen.

- Der skal måske bindes en knude eller et eller andet, men jeg er tæt på at være bedøvende ligeglad, for uanset om det gror sammen af sig selv eller skal have hjælp, går der seks uger, før jeg er klar, forklarer en Joachim Boldsen i nærmest overstadigt godt humør.

Læs også:

Se også: Lars Jørgensen advarer: Massivt tryk på os

- Jeg er blevet scannet, og vores læge tager med på turen til Barcelona og vil kigge på billederne. Det er altid rart med en second opinion, og hvis man mener, det rigtige er operation, så er det sådan, det bliver, siger Joachim Boldsen til ekstrabladet.dk.

Traktoren har fået monteret en ' skistøvle' af et dæk på den fod, han beskadigede allerede efter 46 sekunders spil af kampen for en uge siden i Parken.

Se mere:

Se også: Chok i AG København: Boldsen færdig for sæsonen

- Det gør en stor forskel. Nu kan jeg da bevæge mig, og det er altså meget rart, når man bor på fjerde sal. De første fire-fem dage har jeg ikke været mere oppe og nede ad trapperne end allerhøjst nødvendigt, for det er noget af en maraton på krykker, siger Joachim Boldsen, der også er blevet rigtig glad for biler med automatgear!

- Det er selvfølgelig skod at blive skadet, når man har været med på alle de sjove ture til Lemvig og Mors, men nu tager jeg med til Barcelona som manager, siger Boldsen, der har været i kontakt med et par af sine gamle venner fra dagene i Barcelona.

Læs mere:

Se også: Lettelse i AGK: Ingen karantæne til Kasper Hvidt

- Jeg har snakket i telefon med Victor Tomas og Laszlo Nagy og givet dem noget røg.

- De siger, at der bliver næsten fuldt hus i Palau Blaugrana lørdag aften med 8000 tilskuere, så der skal nok blive larm i hallen - akustikken er mildest talt elendig, garanterer Joachim Boldsen.

Se også:

Se også: AGK-sensation satte rekord

- Vi har et forspring på seks mål, og det er spændende, om det er nok. Kasper Hvidt må meget gerne stå en lige så forrygende kamp, som han gjorde i Parken. Forspringet ville have været meget mindre uden de mange redninger og fire snuppede straffekast, siger Joachim Boldsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere