Ferguson vil kværne på - det er en pligt

Manchester Uniteds manager Alex Ferguson ser ingen anden udvej end at knokle videre og vinde flere titler

Forventningerne gør, at vi er forpligtet til at knokle på, mener Alex Ferguson (Foto: Fotosports)
Forventningerne gør, at vi er forpligtet til at knokle på, mener Alex Ferguson (Foto: Fotosports)

Selvom Manchester Uniteds manager Alex Ferguson snart kan fejre sit 25-års-jubilæum, har skotten ingen planer om at slække på ambitionerne. Tværtimod.

- Jeg har ikke i sinde at tage det roligt, fordi vi vandt titlen. Forhåbentlig vil vi være endnu bedre næste år. Det eneste, du kan gøre i denne klub, er at vinde. Det er det eneste, der betyder noget, siger Alex Ferguson til Inside United.

Trods Premier League-titlen og trods succes i Champions League har der været kritik af, at Uniteds aktuelle hold er svagere end tidligere, men det gider skotten ikke høre tale om.

- Spillerne har været fantastiske, og jeg mener, de har fortjent det med flotte præstationer. Jeg afviser totalt det nonsens om, at det ikke er et godt United-hold.

- Vi bliver nødt til at klø på, der er intet andet at gøre. Vi har et ansvar og nogle forventninger at leve op til, og det fortsætter også næste år, siger Alex Ferguson.

Manchester United vandt i denne sæson klubbens 19. mesterskab i Premier League, hvilket betyder, at holdet nu har vundet titlen en gang mere end Liverpool, som havde rekorden i mange år.

Alex Ferguson har bidraget til at hente de 12 af titlerne, siden han sendte Manchester United på vinderkurs fra sæsonen 1992-93.

- Det var stort at vinde mesterskabet i år. Det var Liverpools tid i 1980'erne, og nu er det vores, siger Alex Ferguson.

0 kommentarer
Vis kommentarer