United-spiller hyldes som milliardmager

Den kommende Manchester United-spiller Wilfried Zaha udpeges som den store forskel i play off-finalen om den sidste plads i Premier League

Wilfried Zaha kunne juble, da Crystal Palace sikrede sig en plads i Premier League. (Foto: Corbis)
Wilfried Zaha kunne juble, da Crystal Palace sikrede sig en plads i Premier League. (Foto: Corbis)

Manchester United købte i januar stjerneskuddet Wilfried Zaha i Crystal Palace, og lod straks London-klubben leje ham for resten af sæsonen.

Og det skulle vise sig at være en rigtig god idé, for Zaha endte med mere end nogen anden at sende Crystal Palace tilbage i Premier League efter otte års fravær - og det giver en anslået bonus på over en milliard kroner til London-klubben.

Wilfried Zaha scorede begge mål i den samlede 2-0-sejr over Brighton i play off-semifinalen, og i går i finalen mod Watford var han manden, der i den forlængede spilletid fremtvang det straffe, som Kevin Phillips endte med at score og dermed afgøre finalen på. Det var nemlig kampens eneste scoring.

Se også: Et mål til en milliard

- De (Crystal Palace, red.) har en spiller som Zaha, og han er bare på et højere niveau. Det gjorde forskellen.

- Kampe som i dag (i går, red.) er altid tætte, og så er det de individuelle kvaliteter, der kan afgøre kampen. Sådan var det også i dag, lyder de flotte ord fra Watford-manager Gianfranco Zola om 20-årige Zaha.

Se også: Meulensteen forlader Manchester United

Zahas egen manager Ian Holloway var også fremme med de store roser til sin nu snart tidligere spillere.

- Jeg er rigtig glad på Wilfs (Zaha, red.). vegne. Han fik os i Premier League med nogle vidunderlige detaljer, sagde Holloway til Sky Sports efter kampen om det straffe, som Zaha altså fremtvang.

Se også: Benitez får nyt job i Italien

Og Holloway har et lille håb om at Zaha måske kan få en fremtid i Crystal Palace.

- Hvem ved? Det det ville være dumt af Moyes (Manchester Uniteds nye manager, red.) at låne ham tilbage til os, men nu er vi i Premier League, så måske er det realistisk.

Se også: Watfords voldsforbryder kan hente milliarder af kroner

Også Crystal Palaces bestyrelsesformand Steve Parish ville hylde Wilfried Zaha og takke for hjælpen med at sende den traditionsrige klub tilbage i den bedste engelske række.

- Jeg synes, at Wilf skal tage af sted og prøve lykken med Manchester United. Det har han fortjent, og jeg synes, at han er god nok til deres trup, lyder de rosende ord.

0 kommentarer
Vis kommentarer