Laudrup risikerer straf efter udtalelser

Ifølge Sky Sports riskerer både Swansea-manager Michael Laudrup og Cardiff-manager Malky Mackay at blive straffet for at udtale sig om dommeren før det walisiske derby

Michael Laudrup og hans manager-kollega i Cardiff, Malky Mackay, risikerer at blive straffet af det engelske fodboldforbund FA, skriver bl.a. Sky Sports her til aften.

Både den danske Swansea-manager og Mackay udtalte sig fredag om dommeren til søndagens South Wales Derby i den engelske Premier League, hvor de to rivaler hører hjemme - og det er ikke tilladt af FA.

Heller ikke, selvom udtalelserne kan henregnes i kategorien for forholdsvis uskadelige kommentarer.

Se også: Gigantoverskud hos Laudrups Swansea

Dommer i søndagens kamp er Mike Dean, der også dømte et af de mere dramatiske opgør mellem de to walisiske rivaler i 2009 - et opgør, hvor Mike Dean før pausen blev ramt i hovedet af en mønt kastet fra Cardiff-tilhængerne.

Men det var også et opgør, hvor Dean i overtiden dømte et kontroversielt straffespark til Cardiff, som fik udlignet til slutresultatet 2-2.

- Jeg ved ikke, om jeg er overrasket. Han er kampens dommer, og han vil gøre sit bedste. Først og fremmest, fordi han er professionel, og for det andet, fordi han vil have manges øjne på sig på stadion, i tv, fra FA, fra dommerforeningen. Alle vil vurdere hans præstation. Men jeg er sikker på, han vil levere sit bedste, siger Michael Laudrup ifølge Sky Sports.

Se også: Laudrups chef undrer sig over dommer

Heller ikke Malky Mackay ytrede sig på nogen måde kritisk om Dean:

- Han er en topdommer. Der har været masser af situationer, hvor en dommer har været involveret i noget for blot at vende tilbage til samme sted nogle år senere. Det er givetvis godt, at den slags sker. Han er en rigtig god dommer, siger Cardiff-manageren.

De to hold har mødt hinanden i alt 105 gange, og Cardiff fører 43-35 i sejre, mens 27 kampe er sluttet uafgjort. I ligasammenhæng alene fører Swansea med 20 sejre mod 18. Men kampen denne gang er meget speciel, da det er første gang, de to klubber mødes i Premier League.

Cardiff-Swansea, søndag kl. 17, TV3 Sport2.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere