TV: Målmand jubler over mirakelmål

Asmir Begovic stod for en af denne sæsons mest mærkværdige scoringer, da målmanden bragte Stoke foran 1-0 mod Southampton

Mens stormen har lagt sig i Danmark, blæser der nye kraftfulde vinde over Storbritannien. Lørdag eftermiddag førte det til en bizar hændelse under Premier League-kampen mellem Stoke og Southampton.

Om Asmir Begovic havde bedt en bøn inden opgøret, i håb om Stoke kunne få et godt resultat, skal være uvist. Men sikkert er det, at vejrguderne var med bosnieren, da det gik løs mellem de to mandskaber på Britannia Stadium.

Blot få sekunder inde i opgøret modtog keeperen en tilbagelægning, som han valgte at sparke langt op ad banen.

Se også: TV: Drømmetræffere satte Arsenal på tronen

Det skulle vise sig at være en klog beslutning. Vinden tog fat i bolden og sendte den ud på en længere rejse i de høje luftlag. Og som et svævefly fortsatte læderet ned mod Southamptons straffesparksfelt.

Her stod udeholdets keeper, Artur Boruc, og så i begyndelsen ud til at være ganske komfortabel ved situationen.

Men da bolden først ramte jorden og på ny fløj op i luften, gik polakken i panik. For hverken vind eller tyngdekraft var på Southampton-målmandens side, og til sin store fortrydelse og forbløffelse måtte den dedikerede katolik sande, at hverken pave eller parader kunne hjælpe ham i denne sekvens.

Det var ganske enkelt for sent. For Boruc og for Southampton. Boldens opspring var så kraftfuldt, at den fløj over målmanden og ind i nettet.Englænderen udlignede således til slutresultatet 1-1 i anden halvleg, og dermed kunne udeholdet - og nok i særlig grad Boruc - glæde sig over, at det formstærke mandskab fra sydkysten trods alt ikke tog tomhændet hjem fra kampen.

- Jeg ønsker ikke at blive mindet om det mere. Jeg giver vinden skylden. Jeg er ked af det på mine holdkammeraters og vores tilskueres vegne, men hvad kan jeg sige? Den slags sker, og jeg må bare komme videre. Jeg lover at vinde de to point tilbage, sagde Boruc efter kampen til BBC.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere