TV: Frustreret Laudrup efter tivolikamp

Det der lignede et mirakuløst comeback blev forpurret af et kontroversielt straffespark i overtiden

Michael Laudrup havde en sejr over Stoke inden for rækkevidde, men det blev spoleret af et straffespark langt inde i overtiden. (Foto: AP)
Michael Laudrup havde en sejr over Stoke inden for rækkevidde, men det blev spoleret af et straffespark langt inde i overtiden. (Foto: AP)

Det har været lidt af en rutsjebanetur, at være Swansea-tilhænger i denne sæson, og søndagens hjemmekamp endte med et seriøst sug i maven, som mange af dem nok havde været foruden.

Blandt dem manager Michael Laudrup, der var voldsomt frustreret efter at have set et fantastisk comeback forpurret af et straffespark langt inde i overtiden.

Wayne Routledge blev vurderet at have hånd på bolden, hvorefter Charlie Adam kunne sikre Stoke 3-3.

- Jeg er stadig frustreret. Der er blevet scoret mod os i overtiden før, men aldrig på denne måde, skumlede Laudrup umiddelbart efter slutfløjt.

- Man kan selvfølgelig altid diskutere for og imod en straffe-kendelse, men hvordan i alverden kan man forklare, at der står syv Stoke-spillere i feltet, og ingen af dem appellerer for straffespark. Hvordan i alverden kan det så blive dømt. Jeg er målløs.

Det samme var Wilfried Bony, der med to mål undervejs havde stor andel i Swanseas stærke comeback i anden halvleg.

- Vi er ikke tilfredse. Vi føler, at det er en stor fejl fra dommeren. Jeg stod lige foran ham (Routledge, red.) og han rørte den ikke med hænderne. Bolden ramte ham i maven. Jeg ved, at det er menneskeligt at fejle, men vi tabte to point og det er ikke godt, konstaterede han umiddelbart efter opgøret.

Se også: Swanseas fantomcomeback forpurret i overtiden

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere