Galatasaray vil hente John Terry

John Terrys kontrakt med Chelsea løber ud til sommer, og Roberto Mancini er tilsyneladende begyndt at drømme om at få ham til Galatasaray

Chelsea-anfører John Terry er havnet på ønskelisten i Galatasaray (Foto: AP)
Chelsea-anfører John Terry er havnet på ønskelisten i Galatasaray (Foto: AP)

I Galatasaray er de ikke tilfredse med den sæson, de har haft. De startede hæsligt i den tyrkiske liga, fyrede Fatih Terim og erstattede ham med Roberto Mancini. Senest tabte de i Champions League til FC København og i Istanbul-opgøret i ligaen mod Fenerbahce, og derfor er Mancini og co. gået på jagt efter forstærkninger.

Én af dem der kan forstærke forsvaret er 32-årige John Terry, der har kontraktudløb med Chelsea til sommer, og som Roberto Mancini ønsker at få til klubben. I følge The Sun ønsker han allerede i januar at lave en forhåndsaftale, der gør Terry til Galatasaray-spiller fra næste sæson.

Chelsea og José Mourinho vil helt sikkert forsøge at holde fast i Terry ved at forlænge hans kontrakt, men London-klubben har en politik om kun at give ét-årige kontrakter til spillere over 30 år, hvilket i sidste sæson var tæt på at koste dem en forlængelse med venstre backen Ashley Cole.

Spørgsmålet er så, hvad John Terry vil. Han har spillet i Chelsea siden 1995 - kun afbrudt af et kort lejeophold i Nottingham Forest, men skal han sikre sin fremtid i mange år frem, skal han altså søge til en anden klub. Skal Chelsea omvendt bryde deres principper, skal det være for en spiller af John Terrys klasse, der i mange år har vist den loyalitet, der skaber en klublegende.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere