Avis: Bendtner udstiller Arsenals problem

Da Arsene Wenger sendte Nicklas Bendtner på banen søndag mod Manchester United, blev Arsenals største problem udstillet

Nicklas Bendtner (th.) blev skiftet ind i stedet for Santi Cazorla (tv.) mod Manchester United (Arkivfoto: AP)
Nicklas Bendtner (th.) blev skiftet ind i stedet for Santi Cazorla (tv.) mod Manchester United (Arkivfoto: AP)

- Arsenals problem? Det stod klart, da de sendte Bendtner på banen... Wenger mangler en verdensklasseangriber til at supplere Giroud.

Sådan lyder overskriften hos den store engelske avis Daily Mail, efter at Arsenal søndag nok engang måtte forlade Old Trafford som tabere. Manchester United vandt 1-0 på et mål af den tidligere Arsenal-angriber Robin van Persie, og da Arsenal skulle satse alt på at få udlignet, havde Arsene Wenger kun danske Bendtner at sætte sin lid til.

Og dér ligger kernen i Arsenals problem, skriver avisen. Når Arsenal har problemer, og den franske angriber Olivier Giroud har brug for støtte oppe foran, har Wenger simpelthen ikke klassen på bænken til at ændre kampen.

Tidligere har Arsenal-manageren været forkælet med angrebs-konstellationer som Dennis Bergkamp og Ian Wright, Marc Overmars og Thierry Henry, Sylvain Wiltord og Bergkamp. Offensiver, der vandt titler til den franske manager og den engelske klub.

- Kampen var slut for Arsenal-fans i det øjeblik, hvor Andre Marriners (kampens fjerdedommer) lystavle blev vist frem. Nicklas Bendtner var på vej ind i stedet for Santi Cazorla og med det, var alt håb for et Arsenal-comeback forbi. Den stakkels fyr er væk. Han er færdig i en Arsenal-trøje - noget, han stort set selv tydeliggjorde i et bizart interview i en dansk avis søndag (Berlingske), skriver Daily Mail.

Nicklas Bendtner havde en enkel mulighed for at blive helten i slutningen af kampen, men angriberen kom akkurat for sent til Sagnas indlæg.

Se højdepunkter fra kampen i toppen af artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere