Er Arsenal-stjerne syg eller skadet?

Aaron Ramsey og Wales' landstræner Chris Coleman deler ikke opfattelse af, hvorfor Arsenal-stjernen ikke var med mod Finland lørdag aften.

Aaron Ramsey var ikke med for det walisiske landshold, der i går mødte Finland i en venskabskamp. Det ligger fast, men derudover er der ikke klarhed over ret meget i forbindelse med Arsenal-stjernens fravær.

Tidligere i dag skrev Ramsey på sin Twitter-profil, at han har pådraget sig en forstrækning, men at der ikke er tale om noget alvorligt, og at han regner med at være med, når Arsenal møder Southampton i næste weekend.

Hvis man spørger Wales' landstræner Chris Coleman, er det dog noget helt andet, der driller Aaron Ramsey – ifølge ham er midtbane-profilen syg.

- Aaron var ikke med, fordi han havde influenza. Han var syg i sidste uge ligesom en række andre Arsenal-spillere. Han fik det ikke bedre og var ude af stand til at gennemføre fredagens træning. Med tanke på, at han er i så god form, er det klart, at vi godt kunne have brugt ham mod Finland, siger Coleman.

Venskabskampen mellem Wales og Finland endte 1-1.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere