Christians Eriksens boss fyringstruet

Tottenham blev ydmyget af Manchester City, og det kan komme til at koste Villas-Boas jobbet som manager i London-klubben

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Tennis-cifre. Ydmygelse. Slagtet.

Tottenhams resultat mod Manchester City i weekenden kan tillægges mange lidet klædende ord, men tilbage står at nederlaget på 6-0 var en lussing af en sådan karakter, at det nu kan ende med at koste Andre Villas-Boas jobbet som manager i London-klubben.

Se også: Efter ydmygelsen: Overvejer Tottenham Laudrup?

Daily Mirror skriver i dag, at flere bestyrelsesmedlemmer i Spurs er skuffede og trætte af Tottenhams seneste resultater. Over 100 millioner kroner brugte Villas-Boas i sommerens transfervindue, men alligevel er Tottenham gået i stå i Premier League og ligger nu og roder rundt på en niendeplads i stedet for at holde på i toppen, hvor den massive satsning på nye spillere ellers skulle have sikret Champions League-adgang til næste sæson.

Bl.a. er skuffelsen udtalt over de nye ansigters manglende indflydelse på spillet.

Se også: Eriksen-rival flået ud og dumpet i ydmygelse

Nuvel, Tottenham kan stadig nå en Champions League-plads, for der er kun otte point op til Arsenal på førstepladsen i Premier League, men det er altså langt fra sikkert, at Christian Eriksen og hans nye holdkammerater kommer til at kæmpe for at opnå sæsonens målsætning med portugisiske Villas-Boas som dukkefører.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere