Arsenal-ekspert: Wenger sælger ikke bare Bendtner

Den britiske journalist John Cross, der kender Arsenal indgående, giver ikke Nicklas Bendtner store chancer for at få mere spilletid hos Arsenal

Bendtner på bænken - og der kommer han nok til at forblive for Arsenal. (Foto: AP)
Bendtner på bænken - og der kommer han nok til at forblive for Arsenal. (Foto: AP)

Det har været meget småt med spilletiden for Arsenals bedste mandskab, selv om det var Arsene Wenger selv, der forpurrede Nicklas Bendtners klubskifte væk fra Arsenal i sommerens transfervindue.

Når han så endelig har fået chancen, har det endnu ikke resulteret i en scoring.

Lægger man det oven i Bendtners problematiske privatliv, hvor en kinddans med ordensmagten er mere reglen end undtagelsen, så bliver vejen til spilletid for Arsenal ikke ligefrem kortere.

- Det gør det jo ikke lettere for Bendtner.

Se også: Bendtner undskylder: Døren sad fast

- Wenger sagde forleden, at han ikke var sikker på, at Bendtner var det sted, han skal være mentalt for at komme tilbage på førsteholdet.

- Når han så kommer i problemer igen, så øger det ikke ligefrem hans chancer, siger John Cross, der er sportsjournalist på Daily Mirror og i sit daglige virke meget tæt på Arsenal.

Se også: Agent om Bendtner: Han har jo ikke slået nogen ihjel

Men når alt det er sagt, så er der alligevel et lille håb for Nicklas Bendtner at hænge sit hat på, når det kommer til den nærmeste fremtid i Arsenal.

- Wenger sælger ham ikke bare uden videre i januar (når transfervinduet åbner, red.). Bendtner får ikke lov til at forlade Arsenal, medmindre klubben kan hente en ny angriber, lyder det fra John Cross.

Se også: Video afslører: Bendtner sparker løs på dør

Arsenal spiller i aften mod Olympique Marseille i Champions League kl 20.45 - følg kampen live her på sitet og se, om Bendtner får spilletid.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere