Video afslører: Bendtner sparker løs på dør

En video på The Suns hjemmeside afslører, hvordan Nicklas Bendtner gentagne gange forsøger at sparke en dør ind

Nicklas Bendtner møder pressen efter sin dom for spirituskørsel tidligere på året (Foto: Mogens Flindt)
Nicklas Bendtner møder pressen efter sin dom for spirituskørsel tidligere på året (Foto: Mogens Flindt)

Nicklas Bendtner har endnu gang trådt over stregen. Og ikke den på banen. For mens angriberen ikke får meget opmærksomhed i England for sit fodboldspil på banen, så høster han nu igen overskrifter for sine 'bedrifter' udenfor banen.

Mandag blev danskeren hentet og afhørt af politiet i forbindelse med en hærværkssag i et træningscenter i det luksusboligkompleks, som danskeren bor i. Og i en video, som The Sun viser på deres hjemmeside, er der ikke meget tvivl om, at det er danskeren, der er involveret i sagen.

På den grynede overvågningsvideo, som The Sun har fået fat på, ser man fire mænd, hvoraf de tre er blevet sløret. Den fjerde er en velklædt mand med en meget karakteristisk hårtot på toppen. Meget lig med danske Bendtner. Her ser man, hvordan Bendtner flere gange forsøger at sparke døren ind - dog uden held. Episoden skete kl. 1.09 natten til søndag. Du kan se videoen på The Suns hjemmeside her, (den er dog bag en betalingsmur, så det kræver abonnement.)

 

Se også: Avis: Bendtner anholdt – nu for hærværk



Se også: Fans håner Bendtner: Samuraien slår til igen

Ifølge The Sun lykkedes det dog en af personerne at komme ind via et smadret vindue. Overvågningsbilleder inde fra bygningen viser, at en mand kommer ind via det smadrede vindue og begynder at sparke på den låste dør indefra. Om det er Bendtner, er dog ikke sikkert.

Den engelske avis bringer også billeder af Bendtner, der taler med politiet, ligesom de har billeder af de skader, der er blevet lavet på bygningen.

Engelsk politi bekræftede overfor flere engelske medier, at de havde en 25-årig mand inde til afhøring mandag, og at han var frigivet igen.

- En 25-årig mand fra Bushey er blevet anholdt og registreret for hærværk. Han er blevet løsladt og ikke længere tilbageholdt, oplyste en talskvinde fra Hertfordshire Politi ifølge The Mirror.

Ekstra Bladet forsøger at få en forklaring fra Bendtner-lejren.

Det er langt fra første gang, at Nicklas Bendtner har skabt negative overskrifter for sig selv. Få overblikket over hans mange skandaler herunder.

Hyggeligt ser det ud. Bendtner drikker drinks på Fugu i det centrale København. (Privatfoto) Sport og Spil Igen-igen-igen: Bendtners skandale-pletskud



Nicklas Bendtner har masser af tid i sofaen - men det bringer ikke så mange klejener i kassen, og dem har han med sin livsstil i høj grad brug for. (Foto: Lars Poulsen) Danske kendte Her er Bendtners vilde luksus-liv

1 af 2 Nicklas Bendtner med undskyldende attitude tidligere på året (Arkivfoto: Lars Poulsen)
2 af 2 Nicklas Bendtner møder pressen efter sin dom for spirituskørsel tidligere på året (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere