Trods skandaler: QPR klar med livline til Bendtner

London-klub overvejer ifølge engelsk medie at hente den skandaleombruste angriber

QPR er ifølge engelsk medie interesseret i at hente Nicklas Bendtner (Foto: AP).
QPR er ifølge engelsk medie interesseret i at hente Nicklas Bendtner (Foto: AP).

Nicklas Bendtner har været i overskrifterne af alle de forkerte årsager, men der findes åbenbart folk derude, der stadig tror på ham.

I hvert fald skulle Championship-klubben Queens Park Rangers ifølge mediet SportsDirect News være klar med en livline til Arsenal-angriberen.

QPR er med i oprykningsræset til Premier League, men har haft store problemer med at score mål. Kun 18 gange har de scoret i sæsonens 16 første kampe, og det skulle ifølge SportsDirect News have fået QPR-manager Harry Redknapp til at overveje at hente Nicklas Bendtner til januar.

Se også: Eks-træner: Bendtner kan ikke laves om

Den skandaleombruste Arsenal-angriber har ingen fremtid på Emirates Stadium, og spørgsmålet et kun, om han forlader The Gunners til januar eller til sommer, når kontrakten udløber.

Selv om QPR ligger i næstbedste række, er klubben næppe fuldstændig uinteressant for Bendtner. Den bejler kraftigt til oprykning, og vigtigst af alt, så ville den 25-årige angriber kunne blive boende i London på trods af et klubskifte.

Nicklas Bendtner har fået noget spilletid for Arsenal i denne sæson, men udsigten til yderligere minutter er ikke stor.

Theo Walcott gjorde comeback for en uge siden, og når tyske Lukas Podolski vender tilbage fra skade, bliver der næppe meget plads til Nicklas Bendtner på Arsenal-bænken.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere