TV: Forrygende Rooney redder United

Wayne Rooney var i hopla i dagens storkamp på mod Tottenham og sikrede med to kasser United det ene point

Meget har været sagt og skrevet om Wayne Rooney og hans forhold til Manchester United, men faktum er, at den engelske landsholdsangriber gang på gang præsterer på allerhøjeste niveau.

I tirsdagens 5-0-nedslagtning af Leverkusen i Champions League noterede Rooney sig for tre oplæg i verdensklasse, og i dagens Premier League-brag mellem Tottenham og Manchester United leverede han endnu en gang varen.

Se også: Rooney lynede i superkamp

Med to scoringer blev han Manchester Uniteds redningsmand på White Hart Lane og bragte dermed sin total for sæsonen op på otte træffere og fem oplæg i Premier League - en enkelt pind mere end angrebskollega Robin van Persie, som har døjet med småskavanker og ikke var blevet klar til dagens opgør i London.

Ved det første mål stod 'Wazza' det helt rigtige sted, da han udnyttede en kæmpe brøler af Kyle Walker og prikkede bolden i kassen til 1-1.

Hans anden scoring kommer næppe ind på top 10 over sæsonens flotteste, men igen var Rooney sikkerheden selv, da han hamrede et straffespark midt i målet og gjorde det til slutresultatet 2-2.

Se højdepunkter fra kampen i tv-klippet herunder:

Tottenham-Man.Utd 2-2: Rooney den store United-helt

0 kommentarer
Vis kommentarer