Mourinho: City-stjerne ville gøre os til tophold

José Mourinho er overbevist om, at Chelsea ville føre Premier League, hvis holdet havde lige så skarpe angribere som sine konkurrenter

Sergio Agüero ville pynte på Stamford Bridge, lyder det fra José Mourinho. (Foto: AP)
Sergio Agüero ville pynte på Stamford Bridge, lyder det fra José Mourinho. (Foto: AP)

Hvis man kigger på topscorerlisten i Premier League og søger efter Chelsea-spillere, skal man langt ned i rækkerne. Første spiller, man møder, er Eden Hazard. Næste er Oscar, og siden følger Frank Lampard. Ingen af de nævnte spillere er angribere. 

Se også: TV: Se vidunderdrønet, som sænker Chelsea

Kigger man derimod generelt på listen, vil man se, at toppen domineres af angribere fra London-klubbens rivaler. Liverpools Suarez fører med 14 kasser, Manchester Citys Agüero har 12, og Daniel Sturridge står noteret for 9 mål. 

Men hvis Chelsea havde lige så målfarlige angribere som sine rivaler, så ville holdet føre Premier League i stedet for at ligge fem point efter topholdet Arsenal. Det vurderer klubbens manager, Jose Mourinho. 

- Hvis du siger til mig, at Agüero har scoret 10 eller 12 mål, at Negredo har lavet 10 til 12 mål, Dzeko måske 4 eller 5, Rooney er oppe på 8 eller 10, Giroud på lige så mange, Sturridge har også lavet 8 til 10 mål, Luis Suarez 10 til 12 - så vil jeg sige, at jeg også vil have mine angribere til at lave så mange mål. 

Se også: TV: Se alle lørdagens Premier League-mål

- Hvis vi havde fået 10 til 12 mål fra vores angribere, så ville vi føre Premier League. Sådan er realiteten, men mine angribere giver alt, de har, og arbejder hårdt for holdet. Hvad kan man gøre mere? Vi arbejder, og vi vil blive ved med at arbejde. Det er den eneste tilgang, jeg kender - at arbejde hårdt, siger Mourinho ifølge The Telegraph. 

Se også: Mourinho: Vi skulle have dræbt kampen

Den mest scorende Chelsea-spiller i Premier League er faktisk Romelu Lukaku, der står noteret for otte scoringer. Problemet for Chelsea er bare, at målene er blevet scoret for Everton, hvor belgieren er lejet til for hele sæsonen, og ikke London-klubben. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer