Martinez: Deulofeu kan blive i Everton

Gerard Deulofeu kan også tørne ud for Everton i næste sæson, fortæller manager Roberto Martinez

Gerard Deulofeu tager måske et år mere i Liverpool. (Foto: AP)
Gerard Deulofeu tager måske et år mere i Liverpool. (Foto: AP)

Efter en lidt svær start i England har purunge Gerard Deulofeu har virkelig fundet formen for Everton på det seneste, hvilket blot blev understreget i gårdagens topopgør mod Arsenal. Den klejne spanier scorede til slutresultat 1-1, og han er dermed noteret for to mål og en assist i sine sidste tre Premier League-kampe.

De fleste følgere af engelsk fodbold har fået øjnene op for den 19-årige offensivspillers talent, og det samme gælder naturligvis hans egen manager. Roberto Martinez har masser af ros tilovers for Deulofeu, som måske bliver i Liverpool-klubben længere, end den nuværende lejeaftale tilsiger. 

Arsenal-Everton 1-1: Se Deulofeu udligne Özil

- Han har overrasket mig og alle andre over, at han er klar nu og vil hjælpe holdet. Vi har en aftale om, at lånet kan blive forlænget med et ekstra år, så længe moderklubben (Barcelona, red.) ikke har brug for spilleren, siger Martinez om aftalen, der udløber til sommer. 

Med det uafgjorte resultat på Emirates i går har Everton ikke tabt en Premier League-kamp siden starten af oktober, og de ligger lige nu på en mere end godkendt femteplads.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer