Han kan afløse Hart i City

I morgen aften kæmper Manchester City og Bayern München om gruppesejren i Champions League, og i de næste transfervinduer kan de komme til at kæmpe om Manuel Neuer

Manuel Neuer og Bayern München kan måske se frem til et lukrativt tilbud fra Manchester. (Foto: DPA)
Manuel Neuer og Bayern München kan måske se frem til et lukrativt tilbud fra Manchester. (Foto: DPA)

Manchester City skal vinde over Bayern München i morgen aften, hvis de skal erobre førstepladsen i Champions League-gruppe D. De skal endda vinde markant, hvis de skal rykke forbi dem på reglen om indbyrdes opgør. City er nemlig tre point efter Bayern, og med 3-1 nederlaget på eget græs tidligere på sæsonen in mente, er det svært at forestille sig, at de skulle kunne rykke forbi Bayern ved at vinde stort på Allianz Arena, hvor de ikke har tabt i en menneskealder.

Se også: Bayern-stjerne: Citys angribere er dovne

I følge Sunday Express er de imidlertid ved at line en helt anden kamp om på transfermarkedet. Manchester City skulle være klar til at byde 40 millioner pund - omkring 360 millioner kroner - for at få Manuel Neuer til klubben. De skulle sågar være klar til at lokke ham med en løn 105.000 pund, hvilket vil gøre Neuer til den bedst betalte målmand i verden.

Om Bayern så vil sælge, er en helt anden sag, og om Neuer er interesseret, er nok også mere tvivlsomt.

Se også: TV: Osvaldo laver drømmemål mod City

Kampen om Neuer ligner altså én, de ikke kan vinde. Ligesom kampen i morgen aften i øvrigt, hvor manager Manuel Pellegrini da også allerede har proklameret, at de sparer spillere. Blandt andre klubbens nye førstemålmand Costel Pantillimon. For City er videre i turneringen, og Arsenal venter søndag i Premier League.

Se også: Pellegrini: Glem det, Hart bliver her

- Joe Hart spiller mod Bayern München. Hvis i spørger mig lige nu, er kampen i weekenden mod Arsenal mere vigtig end kampen mod Bayern München. Fra det øjeblik vi kvalificerede os til næste runde, blev Premier League mere vigtig end Champions League, men det betyder ikke, at der ikke er mulighed for, at de spillere, der spiller mod Bayern München ikke også spiller mod Arsenal, siger Pellegrini til Sky Sports.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer