Everton vil forlænge med stortalent

Everton arbejder hårdt i kulissen for at binde stortalentet Ross Barkley til Liverpool-klubben i fremtiden

Everton har fået en fantastisk start på Premier League, hvor holdet efter 15 kampe indtager en imponerende femteplads under den nye manager Roberto Martinez. Spanieren har ændret spillestilen i Liverpool-klubben, og det har fået flere af klubbens unge spillere til at blomstre. En af disse spillere er Ross Barkley, der så sent som i 2011 forlængede sin kontrakt med fire og et halvt år. 

Se også: Martinez: Deulofeu kan blive i Everton

Og selvom der endnu er en pæn sjat tilbage af den kontrakt, så vil man i Everton gå langt for at sikre fremtiden og binde den dynamiske midtbanespiller til Goodison Park.

- Der bliver altid arbejdet i kulissen for at belønne unge spillere, der gør det godt for klubben, og Ross er uden tvivl en af dem. Der er intet at annoncere endnu, men vi arbejder på det, og Ross fortjener det, siger Roberto Martinez til Sky Sports.

Se også: United-stjerne til udpumpning

Også den rutinerede franske forsvarsspiller Sylvian Distin ser ud til at blive belønnet for sine solide præstationer i Evertons defensiv. Distin har blot seks måneder tilbage af sin kontrakt, men på trods af sine 36 år er, franskmanden efter alt at dømme også at finde på Goodison Park i næste sæson. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer