Laudrup om skade: Det så slemt ud

Michael Laudrup håber ikke, at Nathan Dyers skade fra kampen mellem Swansea-Norwich er så slem, som den så ud

Sådan så det ud, da en skadet Dyer blev båret fra banen med iltmaske for munden. Laudrup aner ikke, hvor længe kantspilleren er ude. (Foto: PA/Chris Radburn)
Sådan så det ud, da en skadet Dyer blev båret fra banen med iltmaske for munden. Laudrup aner ikke, hvor længe kantspilleren er ude. (Foto: PA/Chris Radburn)

Michael Laudrup er positiv omkring sit holds Premier League-placering, selvom Swansea kun fik uafgjort 1-1 søndag eftermiddag ude mod Norwich.

Til gengæld finder Laudrup ikke Zendium-smilet frem, når han skal vurdere Swansea-målscorer Nathan Dyers forfærdelige skade.

I slutningen af 1. halvleg blev Dyer båret fra banen, fastspændt på en båre og med iltmaske for munden, efter han blev kvast i en duel med forsvarsmonstret Sebastien Bassong fra Norwich, som landede ambolttungt oven på Dyer.

- Vi må vente et par dage med at se, hvad røntgenundersøgelsen og skanningen viser. Og vi krydser alle fingre for, at skaden ikke er slem. Vi ved, fodbold kan give skader, og den her så slem ud. Men forhåbentlig tager jeg fejl, sagde Michael Laudrup om Dyers skade til BBC.

Se også: Laudrup-stjerne: Vil spille Champions League

I danskerens analyse af kampen hæfter han sig ved, at Swansea var i kontrol:

- Vi kontrollerede kampen meget godt i 1. halvleg. Men så lige før pausen fik vi skaden, og så havde vi 10 minutter, hvor vi mistede fokus en smule, og så scorede de et fantastisk udligningsmål.

Se også: Laudrup: Det er en stor uge for Swansea

Det uafgjorte resultat får dog ikke Laudrup til at tabe troen på sit walisiske mandskab.

- Vi har fået 20 point i 16 kampe. Det er positivt for os, efter vi har haft en meget vanskelig uge, sagde den danske manager efter 1-1'eren.

Se Nathan Dyers forfærdelige uheld i duellen med Bassong i klippet nedenfor:

Swansea-målscorer kvast under Norwich-anfører

0 kommentarer
Vis kommentarer