Curbishley vender tilbage

Den tidligere Charlton-helt er tilbage i engelsk topfodbold mere end fem år efter sit seneste job

Foto: AP/Tom Hevezi
Foto: AP/Tom Hevezi

En mand, der nød stor respekt i engelsk fodbold og på et tidspunkt var tæt på det engelske landstrænerjob, vender tilbage til Premier League.

Londonklubben Fulham har nemlig ansat Alan Curbishley som teknisk direktør for klubbens Premier League-mandskab, og dermed er den 56-årige englænder tilbage i engelsk fodbold mere end fem år efter sit seneste job som manager i West Ham.

Inden da havde Alan Curbishley stor succes som manager i 15 år i Charlton, der også var hans sidste klub som aktiv.

Se også: Ingen Fulham-kontrakt til ung dansker

Derudover huskes han også som midtbanespiller i bl.a. West Ham, Birmingham og Brighton.

Fulham har også brugt juletiden til at få en lejeaftale endegyldigt på plads med Seattle Sounders, så offensivspilleren Clint Dempsey kan styrke klubben i de næste to måneder, mens den amerikanske Major League holder vinterpause.

Se også: Fulham sikrer sig Clint Dempsey

Fulham kæmper i bunden af Premier League efter en skuffende sæson, der kostede manager Martin Jol jobbet 1. december. Han er nu erstattet af den tidligere Brøndbytræner og Manchester United-assistent Rene Meulensteen.

- Jeg er meget glad for, at Alan har sluttet sig til os, for hans ekspertise er uvurderlig i de sidste måneder af sæsonen, siger Rene Meulensteen bl.a. til klubbens hjemmeside.

1 af 3 Alan Curbishley stod for sidste gang i spidsen for Charlton på udebane mod Manchester United og Alex Ferguson ... (Foto: AP/Jon Super)
2 af 3 ... og fik ved den lejlighed både en 0-4-lussing af United og en stor hyldest af de medrejsende Charlton-tilskuere. (Foto: AP/Jon Super)
3 af 3 Foto: AP/Tom Hevezi
0 kommentarer
Vis kommentarer