Rodgers: Truppen er tynd

Liverpool mangler vigtige spillere som Steven Gerrard og Daniel Sturridge inden sine to næste vigtige kampe i Premier League

Liverpool står foran nogle vigtige kampe i Premier League. (Foto: Jon Super/AP)
Liverpool står foran nogle vigtige kampe i Premier League. (Foto: Jon Super/AP)

Liverpool må undvære Steven Gerrard og Daniel Sturridge, når klubben de kommende dage skal møde Manchester City og Chelsea.

Udover stjerne-duoen er også Jon Flanagan tvivlsom til kampene, og klubbens manager, Brendan Rodgers, anerkender, at truppen er tynd for tiden. 

- Vi har kun 17 spillere til rådighed, og det er uheldigt i en så travl periode af sæsonen - og så mangler vi endda at afgøre, om Flanagan kan spille. Truppen er utrolig tynd lige nu, siger Rodgers til Sky Sports. 

Se også: Liverpool-manager: City er guldfavorit

Med så mange rutinerede kræfter på sidelinjen giver det dog Rodgers mulighed for at give nogle af sine unge spillere chancen. 

- Men vi vil ikke græde over vores lange skadesliste. Vi har, hvad vi har, og det giver mig chancen for at hive nogle af vores ungdomsspillere op på førsteholdet - det er det, man har et akademi til. 

Se også: TV: Luis Suárez går mål-amok

Liverpool fører Premier League på en bedre målscore end Arsenal. På tredjepladsen ligger Manchester City med et point færre, og på fjerdepladsen kommer Chelsea med to point op til Rodgers' mandskab. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer