Engelsk avis slagter Sørensen

Den danske Stoke-målmand får en sløj karakter for sin indsats i 1-5-nederlaget i Newcastle

Stoke-målmand Thomas Sørensen indkasserede fem mål i Newcastle, og det 'belønner' den engelske avis The Times med et 3-tal på sin karakterskala (Foto: AP)
Stoke-målmand Thomas Sørensen indkasserede fem mål i Newcastle, og det 'belønner' den engelske avis The Times med et 3-tal på sin karakterskala (Foto: AP)

BIRMINGHAM (Ekstra Bladet): Thomas Sørensen var Boxing Day tilbage i Stoke-målet, og det slap han ikke videre heldigt fra.

Den 37-årige tidligere landsholdsmålmand blev skudt i sænk af Newcastle på St. James’ Park, og dagen derpå er dommen hård i den velestimerede engelske avis The Times.

Thomas Sørensen får et 3-tal på avisens karakterskala (1-10) for sin indsats i 1-5-nederlaget.

Se også: TV: Sørensen redder straffe - og skydes i sænk

Kun Sørensens udviste holdkammerat Marc Wilson får en lige så sløj karakter.

The Times hæfter sig især ved, at den danske målmand skidt ud, da Gouffran kort efter pausen bragte hjemmeholdet på 2-1.

Der er ingen kredit for det straffespark, som Sørensen snuppede i 1. halvleg, og der bliver heller ikke taget højde for, at den danske keeper havde meget svære arbejdsvilkår i det nordengelske.

Ud over Marc Wilson fik Stoke smidt Glenn Whelan ud i 1 halvleg, så Thomas Sørensen blev udsat for et større bombardement.

- Det var selvfølgelig ikke helt det comeback, jeg havde håbet på. Men jeg synes, at vi kan tage med, at vi spillede noget af vores bedste fodbold i de første 40 minutter.

- Vi kontrollerede kampen og scorede et mål, men de to røde kort ændrede kampen. Og derfra blev det virkeligt svært, sagde Thomas Sørensen i et flash-interview efter kampen.

Se også: Pointtab dæmper Eriksen-jubel over debutmål

Stoke-danskeren kan se frem til endnu mere spilletid i den kommende tid, da det normale førstevalg, Asmir Begovic, har pådraget sig et brud i fingeren.

Næste opgave for Stoke er Tottenham på søndag, hvor det altså kan blive til et danskermøde.

For der er lagt op til genvalg til Christian Eriksen, der Boxing Day hamrede sit første Premier League-mål i kassen for Spurs.

The Times giver den danske landsholdsspiller et flot 7-tal på sin skala og vurderer dermed, at han sammen med Danny Rose var Tottenhams bedste i 1-1-opgøret mod West Bromwich Albion.

0 kommentarer
Vis kommentarer