TV: Sørensen: Ikke det comeback jeg havde håbet på

Målmanden føler ikke, at Stoke kunne have gjort så meget for at minimere 1-5-nederlag til Newcastle

Stoke-målmand Thomas Sørensen gjorde torsdag comeback i Premier League med et nederlag på 1-5 til Newcastle.

Den tidligere danske landsholdskeeper havde håbet på et noget andet udfald, efter at Stoke tog føringen efter en halv time.

- Det var ikke det comeback, jeg havde forestillet mig, siger Thomas Sørensen.

- Vi kontrollerede kampen og holdt dem på et minimum af chancer.

Få alle midtugens PL-scoringer her

Den 37-årige målmand, der havde fået startpladsen på grund af en skade hos førstekeeper Asmir Begovic, kunne i slutningen af første halvleg se sine to holdkammerater Glenn Whelan og Marc Wilson blive udvist.

- To udvisninger på dette niveau på udebane mod et hold med de offensive færdigheder betød, at det ville blive en lang anden halvleg. Det blev det så også.

- Det var et slemt nederlag, men under de omstændigheder mener jeg ikke, at vi kunne gøre så meget, siger Thomas Sørensen, der reddede et straffespark umiddelbart før pausen.

Top 5: Efterårets bedste mål i Premier League

Danskeren kan se frem til endnu flere kampe, da Begovic er uden for i fem-seks uger. Søndag gælder det en svær udekamp mod Christian Eriksens Tottenham Hotspur.

- Spurs har jo lige mistet deres manager og fået en ny i form af Tim Sherwood, der kommer med nye idéer og vil bruge spillerne i andre positioner, siger Sørensen.

TV: Her er årets spiller i Premier League

Stoke indtager en placering som nummer 10 i Premier League med 21 efter 18 spillerunder. Tottenham har 31 point på ottendepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer