Rodgers revser dommeren i City-nederlag

Liverpool-manager Brendan Rodgers var efter nederlaget til Manchester City i går stærkt utilfreds med dommer Lee Mason. 

Liverpool tabte i går 1-2 til Manchester City, men havde det ikke været for dommer Lee Mason, kunne det resultat have set fuldstændig anerledes ud. Sådan føler de i hvert fald i Liverpool-lejren. 

Og måske har de noget at have kritikken i. I første halvleg blev Raheem Sterling forkert dømt offside, hvor han ellers havde været helt alene mod Joe Hart i Citys mål, og efter pausen tumlede hjemmeholdets Joleon Lescott to gange med Luis Suarez i feltet uden dog at få dømt noget imod sig. 

- Jeg synes aldrig, at vi fik nogle kendelser, der gik vores vej. På offside-kendelsen mod Sterling var linjevogteren ikke engang på det samme stykke græs, sagde Liverpool-manager Brendan Rodgers efter kampen til Sky Sports og fortsatte:

Se også: Kæmpedrop kostede Liverpool i vildt topbrag

- Når man arbejder på det her niveau, så skal man have styr på den situation. Det var ikke engang svært at se. Det var et perfekt timet løb, hvor han ville have været én mod én med deres målmand - vi snakker vigtige momenter i vigtige kampe. 

- I anden halvleg skal vi klart have straffe begået mod Suarez, som ikke kan hoppe efter bolden, fordi han bliver holdt i trøjen. 

- Dommerne er selvfølgelig også blot mennesker, der kan lave fejl, men lige i dag mener jeg, at fejlene var for store til det her niveau. Det var en storkamp, slutter Rodgers.

Nederlaget betyder, at Liverpool nu ligger på fjerdepladsen i Premier League med tre point op til førerholdet, Arsenal. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer