Pellegrini kræver længere pause

Manchester City-manager Manuel Pellegrini er ikke tilfreds med, at hans hold blot har 48 timers pause mellem sin seneste kamp mod Liverpool og kampen mod Crystal Palace på søndag

Manuel Pellegrini. (Foto: AP)
Manuel Pellegrini. (Foto: AP)

Julen er den travleste tid på året, ikke mindst for klubberne i Premier League. Men for manageren i Manchester City, Manuel Pellegrini, har de lidt for travlt, og han er ikke tilfreds med, at hans hold blot får 48 timers pause mellem sin seneste kamp mod Liverpool og søndagens opgør mod Crystal Palace. 

- Jeg er ikke utilfreds med, at vi spiller så mange kampe lige nu, fordi alle hold spiller det samme antal kampe. Til gengæld mener jeg, at vi i hvert fald bør have en pause på 72 timer mellem kampene, siger Pellegrini ifølge goal.com. 

- Alle andre topklubber - på nær Manchester United - har 72 timers pause. Kampene ligger så tæt på hinanden de her dage, at det burde være ens for alle. Jeg går dog ikke ind for en vinterpause. 

Her afgør Negredo sagerne

Man City-Liverpool 2-1 - Se Negredo afgøre

Den chilenske træner har tidligere været vant til at kunne holde jul uden fodbold på menuen, men i år er første gang, at han må fryse i lakskoene på sidelinjen. 

Pellegrini har blandt andre før været træner for Malaga, Real Madrid og argentinske River Plate. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer