Laudrup: Gi' mig en angriber

Både Michu og Dyer er skadede, og det får Michael Laudrup til at ændre kurs - Swansea-manageren ønsker forstærkning til januar

Skader i Swansea-offensiven betyder, at manager Michael Laudrup går på angriberjagt efter nytår (Foto: AP)
Skader i Swansea-offensiven betyder, at manager Michael Laudrup går på angriberjagt efter nytår (Foto: AP)

BIRMINGHAM (ekstrabladet.dk):

Michael Laudrup vil hente en angriber til Swansea i det kommende transfervindue.

Det er skaderne hos Michu og Nathan Dyer, der tvinger den danske Swansea-manager på transfermarkedet, for waliserne har til den sidste halvdel af sæsonen brug for en mand med mål i støvlerne.

Sidste sæsons store stjerne Michu har lavet blot to Premier League-mål i denne sæson, dyrtindkøbte Wilfried Bony står nøjagtig som Dyer noteret for det dobbelte.

Så selvmål er Premier League-topscorer for Swansea. Fem gange i denne sæson har modstanderen scoret for The Swans…

Se også: TV: Jeps! Her er efterårets lækreste mål

– Lige nu har vi to spillere ude i seks uger eller lidt mere, så det kan være, at vi skal på markedet i januar. For to uger siden blev jeg spurgt til transfervinduet, og jeg sagde, at vi måske ikke behøvede at hente nogen.

– Men i løbet af syv dage har vi mistet to spillere i adskillige i adskillige uger. Den ene er angriber (Michu, red.), den anden wing (Dyer, red.), så det er næppe et vildt gæt, at vi går efter en offensiv spiller, siger Michael Laudrup til Sky Sports News.

På rygtebørsen nævnes Liverpools Iago Aspas og Stokes Kenwyne Jones, som Laudrup tidligere forgæves har forsøgt at hente til Wales.

Se også: FA sigter Sørensens chef

Ifølger Swansea-manageren kan det dog blive vanskeligt at hente de spillere, man gerne vil have.

– Jeg vil være tilfreds med en låneaftale. Problemet er, at mange klubber vil være ude efter angribere i dette vindue.

– Der vil være mindst fem eller seks klubber, der vil være interesserede, men vi må bare gøre det så godt, vi kan, siger Michael Laudrup, der af taktiske årsager undlader at tale om konkrete emner.

Det kan nemlig få prisen til at stige og sætte konkurrenter på sporet.

Swansea møder lørdag eftermiddag Aston Villa i Birmingham og risikerer med et nederlag for alvor blive hvirvlet ind i Premier Leagues tætte bundstrid.

0 kommentarer
Vis kommentarer