Cardiff antyder Solskjær-samtale

Flirten mellem Ole Gunnar Solskjær og Cardiff tager til

Tør denne mand arbejde for Vincent Tan? (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Tør denne mand arbejde for Vincent Tan? (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Efter måneders spetakel fyrede Cardiff i fredags manager Malky Mackay, og favoritten til at overtage det tomme trænersæde er norske Ole Gunnar Solskjær. Og nu antyder Premier League-klubben selv, at normanden meget vel kan blive den næste manager for Andreas Cornelius og co. 

Direkte adspurgt om hvorvidt klubben har holdt samtaler med den tidligere Manchester United-angriber, svarede Cardiffs bestyrelsesformand, Mehmet Dalman, således:

Se også: TV: Forhadt ejer håner sit eget hold

- Jeg har kun en kandidat i tankerne til jobbet, og måske har jeg, eller måske har jeg ikke holdt samtaler med ham, siger Dalman ifølge Daily Mail. 

- Med de her sager ved man, at de tager tid. Vi arbejder, så hurtigt vi kan, og jeg er forholdsvis optimistisk omkring mulighederne for snart at have en ny træner på plads. 

Se også: Smed tomåls-føring efter Cornelius-indskiftning

- Jeg har ikke tilbudt nogen jobbet endnu, men det betyder ikke, at jeg ikke har holdt samtaler med nogen. 

Og selvom bestyrelsesformanden ikke selv giver et navn på den træner, klubben har ført samtaler med, mener Daily Mail altså at vide, at det drejer sig om Ole Gunnar Solskjær. Normanden er for øjeblikket træner i norske Molde, hvor han kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt. 

Se også: FCK kan tjene 29 millioner på Cornelius

Dalman afviser dog rygterne om, at klubben skulle være ude efter tyrkeren Yilmaz Vural, som i den engelske presse også var blevet sat i forbindelse med det ledige job i Cardiff. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer