'Liderlige djævle': United-stjerner i sexchat-skandale

To United-stjerner er blevet afsløret i at sexchatte med en nordirsk blondine. Kvinden fortæller til engelsk avis, hvordan hun smed tøjet for stjernerne

Uniteds 19-årige stjerneskud Adnan Januzaj har angiveligt haft flere hede sexsamtaler med en nordirsk singlemor. (Foto: AP/Jon Super)
Uniteds 19-årige stjerneskud Adnan Januzaj har angiveligt haft flere hede sexsamtaler med en nordirsk singlemor. (Foto: AP/Jon Super)

Det går meget fint for David Moyes' 'røde djævle' i Manchester United for tiden. Først blev det til videre avancement i Champions League, hvor Bayern nu venter i kvartfinalen, og siden kom der en suveræn 4-1-sejr hjemme over Aston Villa lørdag eftermiddag i Premier League.

Men det er åbenbart ikke kun på banen, at flere United-spillere er nogle djævle. En 28 nordirer og mor til tre, Claire McMullan, afslører nu over for engelske The Sun, hvordan hun har haft flere hede videosamtaler over enhederne FaceTime og Snapchat med den 19-årige belgier Adnan Januzaj og den 25-årige japaner Shinji Kagawa.

- Adnan (Januzaj) er virkelig tændt i sine videoer. Han er en rigtig liderlig djævel, der talte frækt til mig fra begyndelsen, siger den 28-årige blondine ifølge det engelske medie.

Se også: Uroen ulmer: United-spillere klar til oprør mod Moyes

Hun fortæller samtidig, at hun lige er kommet ud af et 10 år langt ægteskab, og trængte til noget spænding i sit liv.

- Adnan (Januzaj) kunne lide at vælge, hvilken farve undertøj jeg skulle have på, og han bad mig om at sætte mit hår op i rottehaler, mens jeg fandt mit sexlegetøj frem og begynde at lege med det for ham, siger hun desuden.

Se også: Midt i krisen: United-koryfæer køber klub

Ville have lebbe-sex
Ifølge den nordirske skønhed sendte hun Januzaj omkring otte frække videoer i alt, hvorefter han angiveligt ville betale hende for at komme at besøge ham i Manchester for at fortsætte den frække affære.

I en anden video skulle Januzaj ifølge blondinebomben have lagt op til fræk, lesbisk sex.

- Det, frækkeste jeg har gjort for Januzaj, var at kysse en anden kvinde. Han ville have mig til at lave endnu mere med hende, men hun er gift, så det gjorde vi ikke.

Se også: Er han Uniteds Vidic-afløser?

Den frække nordirer fortæller over for avisen, at hun egentlig er Tottenham-fan, og på et tidspunkt sendte hun Januzaj et billede kun iført en Spurs-trøje og små, sorte trusser. Og det var belgieren selv sagt ikke helt tilfreds med.

- Jeg gik ind i en sportsbutik, og så tog jeg en Manchester United-trøje på og tog et billede af det og sendte til Januzaj. Så sagde han: 'Det var bedre', lød det fra single-moderen.

Kagawa rakte tunge
Anderledes var den nordirske kvindes sexvideo-samtaler angiveligt med Shinji Kagawa. Kvinden fortæller, at hun enkelte gange sendte japaneren videoer, hvor hun var iført sort bh og sorte trusser, mens de rakte tunge af hinanden.

- Men han var mere interesseret i at vise mig rundt i sit hjem, hvor han gik fra rum til rum og filmede det for mig. Dert var meget underligt og sjovt.

Se også: Ærlig Rooney: Vi fortjente det

Men Kagawa skulle åbenbart også have vist kvinden sin mere feminine sider frem.

- En anden gang sendte han mig billeder og optagelser på Snapchat (video- og billedeprogram til smartphones, red.), mens han blev klippet.

Den frække nordirer gør sig åbenbart ikke kun til over for United-spillere i private videosamtaler over telefon.

Hun fortæller, at hun har en profil på det frække site adultwork.com, hvor hun også viser kroppen frem. Her figurerer hun under navnet 'DeepThroatQueen85', hvor hun i sin profiltekst fortæller, at hun er vild med lap dance og sex i forskellige stillinger.

1 af 2 Januzaj er åbenbart ikke alene om at have frække samtaler med den 28-årige blondine. Kagawa har også haft sine hede samtaler med kvinden. (Foto: AP/Jon Super)
2 af 2 Uniteds 19-årige stjerneskud Adnan Januzaj har angiveligt haft flere hede sexsamtaler med en nordirsk singlemor. (Foto: AP/Jon Super)
0 kommentarer
Vis kommentarer