Özil og Ramsey nærmer sig Arsenal-comeback

Aaron Ramsey og Mesut Özil kan snart være tilbage for Arsenal og hjælpe klubben i sæsonens spændende afslutning

Aaron Ramsey (billedet) og Mesut Özil er på vej tilbage for Arsenal (Foto: AP)
Aaron Ramsey (billedet) og Mesut Özil er på vej tilbage for Arsenal (Foto: AP)

Arsenals mesterskabsdrømme er så småt forduftet, men holdet har stadig meget at spille for i resten af sæsonen. Arsene Wengers tropper er nået til semifinalen  FA Cuppen, og samtidig er der de vigtige Champions League-pladser på spil. 

Nu kan den franske manager glæde sig over, at han atter snart kan råde over både Aaron Ramsey og Mesut Özil, der begge har døjet med skader, og som har været hårdt savnet på det seneste. 

Se også: Er det verdens 100 bedste spillere?

Ramsey har ikke været i kamp for London-klubben siden Boxing Day, hvor han pådrog sig en lårskade, men den målfarlige walisiske midtbanespiller er snart tilbage på træningsbanen og kan muligvis allerede være klar for Arsenal, når klubben spiller FA Cup-semifinale mod Wigan lørdag den 12. på Wembley. 

Også Mesut Özil har reageret positivt på behandling for den forstrækning, som han pådrog sig i Champions League-opgøret mod Bayern München i sidste måned. Den tyske kratør har intensiveret genoptræningen, og selvom han ikke kommer i spil til kampen mod Wigan, forventes det, at han er tilbage for Arsenal umiddelbart efter.

0 kommentarer
Vis kommentarer