Lukaku-agent afslører Tottenham-flirt

Romelu Lukaku kan ende i Tottenham, der allerede har været i kontakt med den belgiske angribers agent om et muligt skifte

Romelu Lukaku kan være på evj til Tottenham (Foto: AP)
Romelu Lukaku kan være på evj til Tottenham (Foto: AP)

Romelu Lukaku kan være på vej til Tottenham fra Chelsea. Den belgiske angriber er i denne sæson udlejet til Everton, men til sommer skal fremtiden være mere permanent, og det kan den blive i Tottenham, der er klar til at købe ham fri af Chelsea.

Tottenham har allerede været i kontakt med Romalu Lukaku, hvilket spæder yderligere til bulletinerne om, at et skifte kan ske, når transfervinduet åbner igen.

- Jeg leder efter en klub til Romelu, og ja, jeg har talt med Daniel Levy en enkelt gang, men det betyder ikke, at Romelu stensikkert kommer til Spurs. Det taler vi ikke om lige nu, siger Lukakus agent, Christophe Henrotay, til Het Nieuwsblad.

Lukaku har fin succes i Everton, hvor han har scoret 13 mål i 26 kampe i denne sæson, men det er ikke sikkert, at Everton har råd til at købe ham fri af Chelsea, der trods manglende lyst til at bruge den store angriber stadig forventer et klækkeligt beløb for en transfer.

- Der er ikke 20 hold, som har råd til at købe Romelu. Han vil ikke tage fra Everton til for eksempel Swansea. Der er også en forskel på et Everton, der spiller for at undgå nedrykning, og et Everton, der spiller for europæisk fodbold, siger Henrotay og åbner op for muligheden for, at Lukaku kan blive i Liverpool-klubben.

0 kommentarer
Vis kommentarer