Lampard vil spille tre år mere

- Jeg har lyst til at spille videre, siger Frank Lampard, der runder 36 år, når sæsonen er forbi

Spiler han til han nærmer sig 40? (Foto: AP)
Spiler han til han nærmer sig 40? (Foto: AP)

Til sommer fylder han 36 år, men der er mere endnu i de gamle ben, mener Frank Lampard, som måske lader sig inspirere af Manchester Uniteds 40-årige Ryan Giggs.

- Jeg nyder at spille og være en af de ældre. Jeg har lyst til at spille videre i to, måske tre år og lige så længe, jeg kan bidrage, sagde Chelsea-veteranen efter sejren over Stoke.

Se også: TV: Chelsea tilbage på vinderkurs

- Det bliver anderledes, når du bliver ældre og er nødt til at holde dig skarpere, sagde han og hældte roser ud over sine yngre medspillere:

- De unge var meget målrettede i dag. Det tog lidt tid, før vi kom rigtigt ind i kampen. Mohamed Salah var brillant og skarp gennem hele kampen. Folk forventer at se Eden Hazard og Oscar hele tiden, men vi har nogle unge fyre, som kan komme friske ind.

Se også: Moyes roser Lindegaard

- Willian var lige så stærk, og hans mål var typisk for ham som spiller. Han sænker lige tempoet og hæver det igen, roste Frank Lampard, som håber, at han bliver udtaget til returkampen i Champions League mod Paris Saint Germain, hvor et kvartfinale-nederlag på 1-3 skal indhentes.

I den slags kampe er rutine normalt en velkommen medspiller.

Se også: TV: Mata og Lindegaard stråler for United

0 kommentarer
Vis kommentarer