TV: Chelsea tilbage på vinderkurs

Sejrede sikkert på hjemmebanen over Stoke og holder kontakt med toppen i Premier League

Efter nogle skuffende resultater kulminerende med 1-3 i denne uges første kvartfinaleopgør mod Paris Saint Germain, er Chelsea tilbage på vinderkurs. Oven i købet på aldeles overbevisende facon.

Der var nemlig aldrig tvivl om udfaldet i lørdagens hjemmekamp mod Stoke, der nådigt blev sendt hjem med et nederlag på 0-3.

Se også: Kasper Schmeichel: Fantastisk følelse

Fernando Torres tordnede bolden tæt forbi, og Willian testede keeper Asmir Begovic til fingerspidserne, før ægyptiske Mohamed Salah efter en god halv time besluttede sig for at score for anden ligakamp i træk.

Med et skarpt venstrebenshug mødte han Nemanja Matics fine aflevering, og siden var der aldrig tvivl om resultatet på Stamford Bridge.

Frank Lampard afsluttede ganske vist svagt, da han misbrugte sit tredje straffespark på de seneste fem forsøg, men han fulgte selv op på Begovic’ redning til 2-0. Veteranen må dog nok indse, at Eden Hazard fremover er Chelseas absolutte førstevalg fra pletten.

Se også: Moyes roser Lindegaard

Anderledes klasse var der over Willians afslutning 18 minutter før tid, da ingen rigtigt gik til ham ude foran Stokes straffesparksfelt. Så hvad var mere naturligt end at tage et par små træk og føle bolden over i det lange hjørne.

Med sejren holder Chelsea kontakten med topholdene i Premier League.

Se også: TV: Mata og Lindegaard stråler for United

0 kommentarer
Vis kommentarer