Everton-profil spiller gerne guldet til Liverpool

Sylvain Distins ambitioner om Champions League-fodbold for Everton kan ende med at skubbe mesterskabet til Liverpool - og det er han helt indforstået med

Sylvain Distin vil gerne gøre rivalerne til guldvindere. (Foto: AP)
Sylvain Distin vil gerne gøre rivalerne til guldvindere. (Foto: AP)

Everton markede sig for alvor i kampen om Champions League-billetter med søndagens flotte 3-0-sejr over Arsenal. Dermed er Roberto Martinez' mandskab blot ét point efter netop Arsenal i kampen om fjerdepladsen, der giver adgang til den store europæiske klubturnering.

Men Everton-spillerne kan ende i et paradoks. Hvis de fortsætter deres sejrsrække og slår nogle af de øvrige tophold, kan de i sidste ende være med til at skubbe Premier League-guldet til den anden side af Merseyside - til Anfield, Liverpool og Brendan Rodgers' favn. Everton møder Manchester City i sæsonens sidste kamp, og netop City nævnes af mange som den største kandidat til guldmedaljerne, da de med to kampe i baghånden er fire point efter Liverpool på førstepladsen.

Se også: Arsenal sat på plads af Everton

Evertons franske forsvarsspiller Sylvain Distin medgiver, at det kan blive en pudsig situation, men siger samtidigt at hans ambitioner vægter højere end rivaliseringen med Liverpool.

- Vi har talt om det med staben, og vi sagde, 'hvad hvis vi skal slå Manchester City for at komme med i Champions League, men ved at gøre det, vil vi sende mesterskabet til Liverpool'. Det sjove er, at nogle personer ville foretrække, at vi ikke kom i Champions League, så længe Liverpool ikke vinder ligaen. Det er skørt, siger Distin ifølge Soccerway.

Se også: TV: Grotesk: Slår Liverpool-keeper og scorer

- Personligt vil jeg hellere være med i Champions League. Sådan en chance kan man ikke misse. Det ville være fantastisk, hvis begge klubber kom med. Jeg tror, at begge klubbers fans ville synes om, at de to klubber begge var med, siger han videre.

Everton møder på lørdag sidstepladsindehavnerne fra Sunderland.

0 kommentarer
Vis kommentarer