TV: England hylder suveræne Eriksen

Christian Eriksens stjal showet fra sin fyringstruede træner, og bader i ros efter Spurs-opvisningen mod Sunderland

Christian Eriksen strålede mod Sunderland. (Foto: AP)
Christian Eriksen strålede mod Sunderland. (Foto: AP)

Der har ikke været meget at grine af for Tottenhams fans i denne sæson.

Drømmen om CL-billetter gik op i røg i takt med, at kæmpe-nederlagene til de øvrige tophold tikkede ind, og Tim Sherwood ligner til forveksling den anden træner, der ikke overlever de skuffende resultater, som allerede har kostet André Villas-Boas jobbet.

Men Christian Eriksen, han kan sprede smil på White Hart Lane.Efter en forsigtig tilvænning til Premier League er danskeren i gang med at folde sig ud som en af Spurs' allerstørste profiler, og mandag aften sørgede han for tiltrængt opmuntring midt i den seneste rygtestrøm om Sherwoods afgang, da han med to præcise assists og et tørt hug fra distancen spillede den altoverskyggende hovedrolle i 5-1 ydmygelsen af håbløst ringe Sunderland.

En præstation, der får de store ord frem hos de engelske medier.

Eriksen-assist får Tottenham tilbage i kampen

- Med afstand banens bedste spiller. Skabte Tottenhams to første mål, inden han selv scorede fra kanten af feltet. Altid en trussel med sine kvalitets-dødbolde, skriver goal.com, der - som alle andre - kårer Eriksen til 'man of the match' og giver ham topkarakteren 4,5 uf af fem mulige.

I hæderkronede The Guardian er man også benovede over den danske playmaker.

- Eriksen var arkitekten bag alt, Tottenham skabte, og servede det andet mål for Kane. Eriksen blev siden belønnet for sin præstation med Tottenhams tredje mål, skriver avisen, mens Metro melder sig i jubelkoret.

Kæmpe Spurs-brøler giver Sunderland føringen

- Christian Eriksen var showets stjerne - han scorede et og lagde op til to - da Tottenham tildelte nedrykningstruede Sunderland til et nedslående 5-1 nederlag på White Hart Lane.

Christian Eriksen og Tottenhams næste opgave er lørdagens udekamp mod WBA.

0 kommentarer
Vis kommentarer