TV: Gerrard redder Liverpool igen

Da angrebsstjernerne svigtede, trådte Steven Gerrard til og sikrede Liverpool tre point mod West Ham

Luis Suárez slog ud med armene.

Den sydamerikanske bomber var lige blevet stoppet ulovligt af en West Ham-forsvarer, så han alligevel ikke slap alene igennem med modstanderens målmand.

Kort forinden havde Suárez headet på overliggeren i søndagens Premier League-kamp.

Og generelt var det bare en af de dage for ham og hans bomber-makker i Liverpool-trøjen, Daniel Sturridge. De scorede ikke.

Alligevel kunne de forlade banen i London som vindere, for når tingene har svært ved at flaske sig for de 18 dobbelte-mestre, kan de trøste sig med at have Steven Gerrard.

To gange - en i hver halvleg - fik han chancen fra 11 meter-pletten. Og to gange scorede han sikkert på spanske Adrián i Hammers-målet.

Det sikrede en 2-1-sejr, der sender Liverpool op på førstepladsen i Premier League, efter Chelsea havde overnattet som duks efter sejren lørdag.

Forfra i 2. halvleg
Men Liverpool måtte slås for det, for West Ham stillede sig fra start solidt i defensiven. Der skulle gås forsigtigt til værks, og respekten for Liverpools glødende offensiv var tydelig. Det gav store problemer for gæsterne, mens West Ham i den anden ende igen og igen forsøgte at finde den gamle Liverpool-angriber Andy Carroll. Hjemmeholdet var endda toneangivende i perioder.

Liverpool kom dog foran kort før pausen. Suárez udfordrede i feltet, og Tomkins tog ufrivilligt hånden til hjælp. Korrekt straffe, og Gerrard var kold.

Everton kørte Arsenal over

TV: Everton-Arsenal 3-0: Se højdepunkterne

Men få sekunder senere chokerede dommertrioen ved at tildele West Ham en scoring i den anden ende, selvom det var tydeligt for de fleste, at Carroll havde skubbet Liverpool-målmand Simon Mignolet i en nærkamp, inden Guy Demel puffede bolden over stregen. De mange protester fra Liverpool-lejren hjalp ikke, og så var det forfra i 2. halvleg.

Her var Andy Carroll tæt på, inden Jon Flanagan på Lucas' stikning blev væltet af Adrián til endnu et straffespark. Gerrard smed bolden ind i den anden side, selvom spanieren smed sig i den rigtige side.

Liverpool fortsatte kløgtigt offensiven, hvilket gav flere muligheder til både Suárez og Sturridge. Men som skrevet lykkedes tingene bare ikke for dem. Kort før tid var Kolo Touré ved at sikre West Ham et point, men Liverpool-forsvareren blev reddet af sin målmand på målstregen, og så endte det med tre point til gæsterne.

0 kommentarer
Vis kommentarer