Suarez giver pris til Gerrard

Luis Suarez og Steven Gerrard er delt vinder af Månedens Spiller i Premier League, men sydamerikaneren vil give prisen til sin anfører

Luis Suarez overlader hæderen til sin anfører. (Foto: AP)
Luis Suarez overlader hæderen til sin anfører. (Foto: AP)

Liverpool har næsten gjort rent bord ved uddelingen af priser for marts i Premier League. Brendan Rodgers er kåret til Månedens Manager, og Steven Gerrard og Luis Suarez har sammen fået tildelt æren af at være den bedste spiller i den forgangne måned.

Luis Suarez har dog ingen intentioner om at nappe den pris, som han mener, at Liverpool-anføreren fortjener.

Liverpool-Spurs: 4-0 - Se alle målene her

- Prisen er vigtigere for Steven. Jeg talte med ham om, hvad vi skulle gøre med én pris, fordi vi begge har vundet Månedens Spiller, men den er til ham - for alt, han har gjort i sin karriere, siger Luis Suarez ifølge Liverpool Echo.

Den uruguayanske angriber har med prisen som den bedste spiller i marts en god historie at fortælle videre. Og det har han også tænkt sig at gøre, for han er ikke bekendt med andre, der har delt en pris på samme måde som han selv og Steven Gerrard.

Se LFC-fan få sin flotte tatovering

- I mit liv vil jeg om nogle år kunne sige til mine børn, at jeg vandt en pris som en af to spillere. Jeg har aldrig set det før. Det er fantastisk for mig og også Stevie, siger Suarez.

0 kommentarer
Vis kommentarer