Ferdinand åbner op for United-forlængelse

Rio Ferdinand vil vente til sommer med at fastlægge fremtiden for sin karriere. Men han drømmer om at fortsætte i Manchester United

Rio Ferdinand åbner for forlængelse med i Manchester (Foto: AP)
Rio Ferdinand åbner for forlængelse med i Manchester (Foto: AP)

Rio Ferdinands kontrakt med Manchester United udløber efter denne sæson, og mange forventer, at han som en del af en større udskiftning i truppen til sommer forlader klubben efter mange års tro tjeneste. Men nu åbner Ferdinand selv op for at blive i Manchester United, hvor han har været siden 2002, og han forventer helt sikkert at fortsætte karrieren lige meget, hvad der sker til sommer.

- Jeg håber, jeg stadig spiller. Jeg vil i hvert fald selv gerne fortsætte med at spille. Jeg nyder fodbolden, og mine ben har ikke givet op endnu. Jeg vil fortsætte, uanset om det bliver i Manchester United eller et andet sted, det kommer an på, hvad klubben vil. Det vil tiden vise, vi må se, hvad der sker sidst på sæsonen, siger Rio Ferdinand til Daily Star.

- Vi vil gøre, som vi gjorde i sidste sæson. Vi vil vente til sidst på sæsonen, finde ud af, hvor vi står, og så tale sammen for at se, hvordan det er. Det er drømmen (at fortsætte, red.). Jeg udlever min drøm lige nu, og jeg vil gerne fortsætte. Men vi må vente og se.

Det forventes dog stadig, at United-manager David Moyes vil igangsætte en større udskiftningsrunde i klubben til sommer, og Rio Ferdinand kan med sine 35 år blive offer for et nyt kuld i klubben, der skal føre holdet videre.

0 kommentarer
Vis kommentarer