Avis: Liverpool vil forgylde stortalent

Liverpool vil belønne Raheem Sterling med en markant lønforhøjelse

Raheem Sterling i selskab med Daniel Sturridge. (Foto: AP)
Raheem Sterling i selskab med Daniel Sturridge. (Foto: AP)

Liverpool er tæt på at vinde klubbens første mesterskab i 24 år. I søndags besejrede Merseyside-klubben Manchester City med 3-2 i topkampen på Anfield og er dermed i pole position med fire spillerunder tilbage i England.

Den var der med garanti ikke mange, der havde set komme, men Liverpool har imponeret alt og alle i denne sæson, hvor flere af klubbens spillere har hævet deres niveau betragteligt.

En af dem er Raheem Sterling, der trods sine bare 19 år er trådt ind på den engelske stjernehimmel og er blevet en stor profil for Liverpool – han var også blandt målscorerne i søndagens 3-2-sejr.

Her scorer Sterling mod City

Se Sterling bringe Liverpool på 1-0 mod City

Dermed tegner Sterlings fremtid mere end lys, og det ved man naturligvis også i Liverpool, der ifølge Daily Mirror af samme årsag gør klar til at forlænge aftalen med stortalentet, selv om han har kontrakt med klubben frem til 2017.

Ifølge avisen vil Liverpool tilbyde en et-årig forlængelse og en klækkelig lønforhøjelse. Raheem Sterling tjener i øjeblikket 225.000 kroner om ugen.

Raheem Sterling, der kæmper for en plads i Englands VM-trup til sommer, har været på banen i samtlige Liverpools Premier League-kampe siden 1. december. Han har scoret syv mål og lavet tre assists.

0 kommentarer
Vis kommentarer