Chelsea-stjerne smigret over PSG-rygter

Brasilianske Oscar har talt med Lucas Moura og Thiago Silva om at blive holdkammerater hos Paris Saint-Germain på et tidspunkt, men han fastslår, at han har det godt i Chelsea

Oscar i aktion mod PSG, der kunne have blevet hans nye klub (Foto: AP)
Oscar i aktion mod PSG, der kunne have blevet hans nye klub (Foto: AP)

Oscar er hurtigt blevet en profil for Chelsea, siden han ankom til London-klubben fra Internacional i sommeren 2012. Brasilianeren skubbede den nuværende Manchester United-spiller Juan Mata ud på bænken i Chelsea og har i denne sæson bidraget med otte mål i Premier League.

På det seneste er Oscar dog blevet rygtet væk fra Chelsea og til franske Paris Saint-Germain, hvor landsmændene Lucas Moura og Thiago Silva spiller.

Se også: Kollega forstår Mourinho: Jeg ville have været rasendeSe også: TV: Hvordan undgik Chelsea-stjernen direkte rødt?

Nu indrømmer den kreative spiller, at han har snakket med de to PSG-spillere om at tørne ud for den franske hovedstadsklub på et tidspunkt.

- Jeg er smigret over, at PSG er interesseret i mig. Paris er en stor klub, men jeg er glad i Chelsea, siger Oscar til Telefoot.

- Lucas, Thiago Silva og jeg har talt lidt om det, da vi mødtes i Champions League, men der er intet konkret. De ved, at det vil blive svært for mig at forlade Chelsea på grund af transfersummen.

22-årige Oscar har spillet 29 landskampe for Brasilien og scoret ni mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer