Ryan Giggs klar som Moyes-afløser i dag?

David Moyes bliver sandsynligvis fyret som Manchester United-manager i dag. Flere engelske medier skriver, at Ryan Giggs og Nicky Butt overtager holdet i resten af denne sæson

Er Ryan Giggs klar som afløseren for resten af sæsonen? (Foto: AP)
Er Ryan Giggs klar som afløseren for resten af sæsonen? (Foto: AP)

Alt tyder på, at David Moyes i dag bliver fyret som manager for Manchester United. Rygterne om skottens afgang i den engelske storklub tog fart mandag, og det ser nu ud til, at det er et spørgsmål om tid, før det bliver officielt. Flere engelske medier skriver således, at Moyes vil få en fyreseddel i dag. 

Ifølge det engelske medie Daily Telegraph vil David Moyes stå i spidsen for Manchester United ved dagens træning, men efterfølgende venter en samtale klubbens ledelse i form næstformand Ed Woodward. Avisen skriver, at Manchester United vil indsætte Ryan Giggs som manager frem til slutningen af sæsonen med Nicky Butt som assistent. 

Efter sæsonen vil klubben finde en permanent manager - her er folk som Louis van Gaal og Jürgen Klopp blevet nævnt som de varmeste emner til posten. 

Se også: I dag blev han fyret: Derfor fik United nokSe også: United om fyringsrygter: Ingen kommentarer

Ryan Giggs er allerede en del af trænerteamet i Manchester United som spillende assistent for David Moyes, og det er altså planen, at han skal køre sæsonen færdig i klubben, der har forspildt alle muligheder for succes i denne sæson. Manchester United er således for længst ude af alle cup-turneringer, og i Premier League ligger holdet på syvendepladsen uden mulighed for at ende i top fire, der giver adgang til Champions League. 

Der er stadig et spinkelt håb om at komme med i kvalifikationen til Europa League, men det afhænger af en stærk slutspurt i sæsonens sidste fire kampe.

Manchester United har endnu ikke meldt noget officielt ud om managersituationen, men over for Manchester Evening News afviser klubben, at skotten er blevet fyret. Samtidig afviser man at kommentere på spekulationerne.  

Manchester United spiller sin næste kamp mod Norwich på lørdag. 

Se også: Engelske medier: Moyes er færdig i United

0 kommentarer
Vis kommentarer