Tottenhams Eriksen-frygt

Tottenham frygter, at Christian Eriksens gode form kan øge interessen fra klubber, der har Champions League på programmet

Christian Eriksen spiller i Tottenham - men hvor længe? Det er den frygt, man har i London-klubben (Foto: AP)
Christian Eriksen spiller i Tottenham - men hvor længe? Det er den frygt, man har i London-klubben (Foto: AP)

Syv mål og otte assister. Danske Christian Eriksen er brandvarm i det engelske. Og det er lige før, det begynder at blive et problem for fynboens engelske klub Tottenham, der frygter, at de kan miste ham.

Især når næste sæson formentlig ikke står på Champions League fodbold. Ja måske endda slet ikke europæisk fodbold for London-klubben.

- Du frygter altid, at der kommer nogen og tager en af den dine bedste spillere. Og Christian er bestemt en af dem. Han er lige fyldt 22. Han tænker som en 35-årig. Han ved, hvornår han skal skrue op for tempoet og ned igen, lyder rosen fra Tottenham-manager Tim Sherwood i de engelske medier.

Se også: Eriksen indrømmer: Assist var et skudforsøgSe også: Eriksen bag endnu en Tottenham-triumf

I weekenden var Eriksen på spil igen, da han med kælne dødbolde leverede assist nummer syv og otte for denne sæson. Siden han ankom til Tottenham fra Ajax for 12 millioner euro, er han kun blevet bedre og mere populær blandt spurs-fansene, der igen i år har haft en hård sæson med svingende resultater og trænerfyring.

Se også: Eriksen har en hemmelig fremtidsplan

Men havde bestyrelsesformand Daniel Levy lyttet til Tim Sherwood for flere år siden, ville klubben have haft Eriksen i folden meget tidligere og meget billigere. Ifølge flere engelse medier skulle han have set Christian Eriksen på Wembley i en træningskamp mod Danmark.

- Jeg så ham for Danmark i 2011 og ringede dagen efter til Daniel Levy og sagde, at vi var nødt til at købe denne knægt. Og 10 millioner pund senere er han her endelig, så det er de gode nyheder, siger Tim Sherwood i engelske Daily Mail.

Danmark spillede rigtig nok venskabskamp mod England i februar 2011, men det var dog på hjemmebanen i Parken.

Tottenham og Christian Eriksen vandt lørdag 3-1 over William Kvist Fulham og holdt dermed liv i det spinkle håb om europæisk fodbold næste sæson.

Se også: Sammenligner Eriksen med BergkampDaniel Agger topper listen over de bedst lønnede danske spillere i Premier League. Foto: Kieran McManus Sport og Spil Her er listen: Så meget tjener de danske PL-stjerner

0 kommentarer
Vis kommentarer