City-sejr kan blive dyr

Både David Silva og Sergio Agüero måtte forlade banen før tid, da Manchester City vandt 3-1 over West Bromwich

David Silva bæres fra banen. (Foto: PA/Mike Egerton)
David Silva bæres fra banen. (Foto: PA/Mike Egerton)

Nu har Manchester Citys manager Manuel Pellegrini ganske vist en bred trup fyldt med internationale topspillere.

Men derfor kan det alligevel gå hen at blive kostbart, at både David Silva og Sergio Agüero måtte forlade banen med skader i mandagens Premier League-kamp mod West Bromwich, som blev vundet 3-1.

Specielt David Silvas skade så ud til at være alvorlig. Spanieren blev båret fra banen med benet pakket ind i en plastikskinne efter en nærkamp med to West Bromwich-spillere, hvor knæet så ud til at få et vrid.

Se også: Traditionsklub rykker op i Premier League

Ham og Aguero vil Manchester City formentlig nødig undvære i de afgørende kampe, der venter i kampen om det engelske mesterskab.

Det er i hvert fald ikke sikkert, at det går lige så nemt som mod West Bromwich, hvor kampen reelt var afgjort efter 10 minutters spil.

Da stod der allerede 2-0 til hjemmeholdet, efter at Pablo Zabaleta og Sergio Agüero havde slået til.

Se Agüeros slangehug her:

TV: Agüero med slangehug - 2-0 til City

Graham Dorrans svarede ganske vist igen bare seks minutter efter med en reducering, men Manchester City havde derefter et fast greb om kampen og lod ikke gæsterne komme tilbage igen efter Martín Demichelis' mål til 3-1.

Resultatet betyder, at Manchester City nu har 74 point for 34 kampe. Det er seks point færre end Liverpool, der har spillet en kamp mere og bare et enkelt point fra Chelsea, der også er oppe på 35 kampe.

I den kommende weekend mødes netop Liverpool og Chelsea. Det sker søndag klokken 15.05 på Anfield i Liverpool. Manchester City møder samme søndag Crystal Palace på udebane.

Se West Bromwich reducere til 1-2 med et glimrende mål:

TV: Dorrans scorer mod Man City - dagens perle1 af 2 Sergio Agüero (th.) jubler med Fernandinho efter sin scoring mod West Bromwich. (Foto: AP/Rui Vieira)
2 af 2 David Silva bæres fra banen. (Foto: PA/Mike Egerton)
0 kommentarer
Vis kommentarer