Spansk ekspert: Barcelona overvejer at sælge Messi

Spansk journalist med kildenetværket i orden melder om bud på Lionel Messi

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Det kræver ikke det helt store omløb på tagetagen at se, at der er noget omkring Messi og FC Barcelona, der ikke er helt som det skal være.

Den argentinske troldmand optræder som en skygge af sig selv, og der er ikke nogen fra klubben, der er ude og forsvare Messi for alvor i den spanske presse, hvor han har været udsat for en mindre negativ hetz.

Se også: Barcelona hænger på med det yderste

Og Messi er ikke tilfreds med Barcelonas behandling af ham på det seneste. Det fortæller den respekterede, spanske journalist Guillem Balague. Og når Balague taler, så lytter man.

- Det er et faktum, at Barcelonas bestyrelse inden for de sidste 12 måneder har overvejet at sælge Messi, fortæller Balague i sin klumme i den spanske avis AS.

Se også: TV: Vred Barca-fan til Messi - 'du er et fjols'

Balague fortæller også, at det vil være svært at sælge en spiller, som mange ser som verdens bedste, men hvis man kunne brande ham om uvillig til at samarbejde ...

Balladen omkring Messi har også fået to storklubber til at starte jagten på Messi.

Se også: Barca-præsident: Messi får en unfair behandling

- Manchester United og Paris Saint-Germain følger situationen tæt og er klar til at slå til, hvis Messi beslutter sig for at forlade Barcelona.

- United har forhørt sig omkring Messi og Barcelona hos relevante personer, og PSG har smidt et gigantinsk tilbud på bordet. Det kom som et følge af diskussionerne i Barcelonas bestyrelse, lyder det videre fra Guillem Balague.Ydermere skulle Barcelona have lovet et kontrakttilbud, der ville gøre Messi til den bedst lønnede spiller, men i klubbens første udspil, ville Messi ende med at tjene mindre, end han gør nu.

- Barcelona har også trukket ting, som de tidligere var blevet enige med Messi om, tilbage. Hvorfor? Et salg af Messi, og det er blevet seriøst overvejet, vil forklare det hele, understreger Balague.

0 kommentarer
Vis kommentarer