Van Gaal vil have United-legende med til Manchester

Bliver Louis van Gaal Manchester United-manager, vil han angiveligt forsøge at få Roy Keane ansat som hans assistent

Roy Keane skulle være i spil som ny United-assistent, hvis Louis van Gaal sætter sig i managersædet. (Foto: AP)
Roy Keane skulle være i spil som ny United-assistent, hvis Louis van Gaal sætter sig i managersædet. (Foto: AP)

Hollandske Louis van Gaal er favorit til at overtage managersædet i Manchester United, når Ryan Giggs efter sæsonen giver den fakkel videre, som han modtog tidligere på ugen, da United fyrede David Moyes efter bare ti måneder i managersædet.

Og hvis United vælger at ansætte den 62-årige hollænder, kan fansene, i følge Irish Examiner, se frem til et gensyn med klubbens tidligere midtbaneterrier Roy Keane.

Se også: Landstræner jubler: Januzaj er vores!

Van Gaal ønsker nemlig at tilknytte assistenten for det irske landshold som assistent i United, da han mener, at Keane er den helt rette til at få rettet op på mentaliteten i spillertruppen, som Keane flere gange i sæsonen har kritiseret offentligt.

Roy Keanes åbenlyse problemer med Alex Ferguson skulle ikke blive et problem, da Louis van Gaal vil få carte blache til at sætte sit eget hold omkring sig, som David Moyes i øvrigt også fik i sommer.

Se også: Moyes første ord: Takker alle - pånær spillerne

Det bliver heller ikke et problem at få ham fri af aftalen med det irske landshold, idet landstræner Martin O'Neill er indstillet på at miste Keane til et klubjob, og fordi Keane i øvrigt har en frikøbsklausul på beskedne én million pund.

Roy Keane spillede som aktiv i Manchester United fra 1993 til 2005 og vandt i den periode blandt andet syv mesterskaber og én Champions League-titel.

Se også: 'Pinlig fyring, Manchester United!'

Keane har erfaring som manager fra jobs i Sunderland og Ipswich.

0 kommentarer
Vis kommentarer