Meulensteen langer ud efter Moyes

Rene Meulensteen fortæller nu, at han forsøgte at advare David Moyes om faren ved at lave drastiske ændringer i staben i Manchester United

David Moyes har en hård kritiker i den tidligere Brøndby-træner Rene Meulensteen. (Foto: AP)
David Moyes har en hård kritiker i den tidligere Brøndby-træner Rene Meulensteen. (Foto: AP)

Rene Meulensteens kontrakt med Manchester United, hvor han ellers i flere år havde været en tro førsteholdstræner under Sir Alex Ferguson, blev opsagt, da David Moyes kom til klubben sidste sommer. Det samme blev flere af de andre trænere og lederes i staben, og den beslutning, som Moyes stod bag for at hente sine egne folk ind, kostede ham i sidste ende jobbet, siger Meulensteen.

- David ignorede det solide råd, som blev givet til ham fra flere i staben på det tidspunkt, men han bestemte sig for at bringe sine egne folk i spil, hvilket han var i sin gode ret til, men det gav en anelse bagslag, fortæller Meulensteen til SiriusXM ifølge Soccerway.

- Jeg tror fuldt og fast på, at præstationerne og resultaterne er en reflektion af, hvad der sker bag dørene. Det var ikke godt nok. Man skal ikke glemme, at Moyes var en respekteret manager i over 11 år i Everton, men jeg prøvede at advare ham: 'Du er godt klar over, med al respekt for Everton, at du går fra en yacht til et krydstogtskib, det er så stor forskellen vil være.' Det hele omkring klubben - spillerne, præstationerne og presset. Jeg tror, han undervurderede det, og uheldigvis kostede det ham jobbet, fortæller Meulensteen videre.

Udover Meulensteen blev kontrakterne med træner Mike Phelan og målmandstræner Eric Steele også opsagt i Manchester United. Rene Meulensteen tog efterfølgende til Anzhi i Rusland, mens han også har været manager i Fulham i denne sæson.

Se også: Moyes første ord: Takker alle - pånær spillerne

0 kommentarer
Vis kommentarer